Help! (ThisFeelsLikeMe)
Forside Om meg DIY Sketchbook Kontakt

Help!

Okay, så jeg har kanskje aldri helt vært kjent for å bruke mitt aller ytterste av effektivitet, men yeezus christ!
Her skal det ikke bare pakkes, men totalt ryddes vekk ting fra rommet mitt ooog ha tid til mine kjære og nære før jeg drar!

Er  bare klær igjen som må pakkes ned i esker og i koffert... Klærne jeg kan tenke meg å ta med har blitt en liten haug slengt i kofferten.
Yuss, må nok gåes over et par ganger til! Det er mindre enn en uke igjen og føler jeg har shitloads å pakke... Nei, ikke bra...

Men litt organisasjon på andre områder har vært på sin plass, så nå er det kjøpt inn ny reise organsierer og personlig almanakk.
Så nå har jeg skrevet ut  det meste av nødvendige dokumenter jeg trenger. Skrev ut et kart over campus, føler jeg kommer til å få bruk for det!
Og så har jeg fått det internasjonale stundent ID kortet mitt og det nye US SIM kortet mitt.Og så hadde jeg og Melissa en siste "bestie-dag" før jeg drar, siden hun er ikke hjemme mer før jeg drar, der vi begynte på  "journal" prosjektet vårt.
Vi har næmlig tenkt å sende denne jorunalen frem og tilbake mellom hverandre sånn at vi hver får ha den i en måned hver.
Tanken er å skrive ned hva som skjer og gjerne ta med bilder og sånt, slik at det på en måte blir en felles dagbok da.
Så det var kjempe kjekt å få startet så smått på den, så skal jeg ha den med meg til USA først.OH EM GEE BARE 5 DAGER TIL JEG REISER!!!
  • Skriv en ny kommentar

    20 år//Bergen - Long Beach, California//Mote & design//DIY

    Siste innlegg

    Lenker


    hits