Welcome to California (ThisFeelsLikeMe)
Forside Om meg DIY Sketchbook Kontakt

Welcome to California

Så nå har jeg vært i Long Beach, California i en uke, men la oss starte fra begynnelsen, shall we?

Okay, så flyturene gikk veldig greit, bortsett fra at jeg stresset meg selv litt for jeg glemte at det var forskjell fra tiden i Norge og London.

Jeg kom tidligere frem til Long Beach enn det jeg trodde, så ankom 21-22 tiden i US tid fredagen (som blir rundt 6-7 i norsk tid på lørdagen). Tok taxi fra flyplassen til et motell, men de var full, så måtte få tak i en ny taxi til et nytt motell. Men var ikke helt happy med det motellet, var downtown og jeg syns både motellet og nabolaget var litt sketchy så var bare der i 2 netter før jeg  fant et nytt motell.

Så nå skal jeg bo på dette motellet, som er mye mer sentralt og nærmere til skolen. Så den 23. august flytter jeg inn på campus. Gleder meg veldig til å flytte inn på campus, tror det blir veldig kjekt å bo på skolen. Mye lettere å sosialisere seg og få fler venner fra skolen.

Jeg har vært en del på campus, litt fordi det har vært diverse greier jeg har måtte få ordnet, men også bare fordi jeg liker å være på campus. Det er syyykt stort, det er 3x så stort som Disneyland :O De har sykt mye på campus, en del fast food "resturanger", sykt kul "bokhandel" med alt fra pcer til alt mulig av klær med skolens logo og slikt på og andre nikk nakk, "dagligvare" butikker, automater med brus/snop/chips/snacks, og bygninger for alt og ingenting! Jeg har fått tatt noen bilder, men ikke mange for det er så stort og jeg gidd rett og slett ikke å ta bilde av alt!I det siste har jeg fått ordnet det meste før skolestart, så om rundt 2 uker nå så er jeg ready to rumble! Jeg har til og med fått kjøpt meg macbook! Aaah, lykke! Vært så lei av å måtte "lure" den gamle skole pcen min til å slå seg på! Tok meg i gjennomsnitt mellom 5-7 forsøk å få den på!!

Eeehm, vet ikke hva mer som er intressant å skrive, så tror jeg bare må ta å oppdatere dere senere etter jeg har flyttet inn og startet på skolen!


 • melissa

  13.08.2014 kl.00:36
  såå fine bilder, du må blogge mer <3

  savner deg <3


  Skriv en ny kommentar

  20 år//Bergen - Long Beach, California//Mote & design//DIY

  Siste innlegg

  Lenker


  hits