Pretty in Pink (ThisFeelsLikeMe)
Forside Om meg DIY Sketchbook Kontakt

Pretty in Pink

Hallo igjen :)

Nå er sluttspurten av semesteret kommet, og det er både en god ting og en skremmende ting. Det er rundt to uker igjen, og nå skal alle de siste prosjektene leveres inn og finals begynner i slutten av neste uke. For å si det sånn, så er jeg ganske så stresset. Men snart er det juleferie, og jeg kan dra hjem til Norge og ikke uroe meg om skole.

Et av prosjektene som jeg har levert inn denne uken, og skal ha presentasjons delen på neste uke, er denim prosjektet fra intro til tekstil klassen min. Oppgaven var å velge et denim plagg og påføre nye "finishes" (fant/husker ikke ordet på norsk). Jeg valgte meg en denim snekkerbukse-kjole for en liten jente (2-3 år) å jobbe med. Jeg ville at plagget skulle v?re kjempe jentete med masse rosa. 

Sånn så den ut før noe hadde blitt gjort til den:Første ting jeg gjorde med den var å legge den i en blanding av blekemiddel og vann i et par timer. Den ble litt lysere, mer hvit enn lys blå, enn jeg ville den skulle v?re, men jeg syns det ble kult så er fornøyd. Jeg ga den en runde i vaskemaskinen etter jeg hadde skyllt av den litt.Etter den hadde tørket, tegnet jeg på den, som print, på brystlommen og sidelommene på fremsiden.Jeg sydde og på en blonde kant nederst på kjolen.Så sydde jeg på blomster applikasjon på skulderstroppene.Og til slutt broderte jeg sløyfer med rosa metallisk tråd på baklommene.

Og sluttresultatet i helhet ble slik:
Ble ganske så fornøyd :) Har og leveret inn både skjorten og skjørtet i produksjons klassen min, skriver mer om det etter jeg har fått de tilbake.
  • Skriv en ny kommentar

    hits