Nytt år, nye muligheter? (ThisFeelsLikeMe)
Forside Om meg DIY Sketchbook Kontakt

Nytt år, nye muligheter?

Hei :)

Da var julen og nyttår kommet og dratt igjen, "nytt år, nye muligheter", litt lei det uttykket men men I guess.
Som dere sikkert fikk med dere dro jeg hjem til Bergen i juleferien, som egentlig var ganske digg.
Å være hjemme betyr at jeg ikke trenger å stresse med skolearbeid, og det er utrolig fint å bare kunne bruke tid med famile og venner.
Var ikke så kjekt å bli smittet med forkjølelse fra pappa, men bedre at den kom i juleferien og ikke når jeg begynte på skolen igjen,
for jeg kunne faktisk bare slaske meg og være syk og konsentrere meg om å bli frisk.

Men nå er jeg i full gang med vår semesteret. Og det har seg sånn at min forrige roomie, Khrystie, flyttet ut før juleferien, så to ting har skjedd;
første ting er at jeg byttet side av rommet og jeg har flyttet litt på møblene og sånt, så nå ser min side av rommet sånn ut:

Den andre tingen som har skjedd er at jeg har fått ny romkamerat, Ariana, og jeg sa nok aldri her at etterhvert ble hun forrige romkameraten min veldig irriterende (tok veldig lite hensyn og sånn), men Ariana er iallefall veldig grei og vi snakker mye mer og har mye bedre vibe enn jeg og Khrystie hadde. Så jeg er egentlig ganske glad for disse endringene :)

Ellers så bringer dette semesteret med nye fag, og nye stressmomenter. Dette semesteret har jeg 6 fag: CLSC 130 - Women in the Classical World, POSC 100 - Intro American Government, ECON 300 - Fundamentals of Economics, ENGL 301B - English Profiency og FMD 257 - Intro Apparel Flat Pattern.

Orginalt så ville jeg ha disse fagene dette semesteret: CHEM 100 - Chemistry & Today`s World, ECON 300, ENGL 301B, FMD 256 - Intermed Apparel Production og FMD 257. CHEM 100 er jeg nødt til å ta for både major & generell utdannings kravene mine, og Kiana og jeg skulle egentlig ta den sammen, men jeg ble først ventelistet og så kom jeg ikke inn i en lab så kunne ikke ta den. FMD 256 er jeg nødt til å ta pga. major kravene mine, faget er i seg selv krav for mange av de videre majorfagene mine, og sånn som majorfagene mine er satt opp så kan jeg bare ta det faget om våren, så nå er jeg satt tilbake et helt år!

Jeg fant og ut at faget CLSC 130, som er for en av kategoriene i generell utdannings kravene mine, er egentlig nytteløst for meg å ta akkurat nå, det er næmlig i samme kategori som ECON 300 faget. MEN CLSC 130 er også det eneste faget som jeg faktisk syns er kjekt dette semesteret. Mest pga. læreren i det faget er samme som i CWL 161 faget jeg tok forrige semester, og hun er helt fantastisk. Så bestemte meg bare for å beholde det. 

Jeg mener herregud POSC 100 & ECON 300 kommer til å kjede eller forvirre meg til døde! POSC 100 er syyyykt kjedelig. For det første så er jeg i det overhodet ikke intressert i politikk, ikke i Norsk politikk, og ihvertfall ikke i Amerikansk politikk. For det andre så kan ikke læreren lære fra seg, han bare snakker. Snakker masse, og forsåvidt om ting som kan relateres til politikk, men 75% av tiden skjønner jeg ikke hva han snakker om. Og ECON 300 er litt mer spennende, læreren er en meget intressang personlighet, men mye jeg ikke helt forstår meg på. Så det blir til at jeg er avhengi av å lese i lærebøkene for de klassene for at jeg skal få en ståkarakter I think.

I FMD 257 faget så kommer det nok ikke til å bli så mye prosjekter som jeg viser frem på bloggen, for det er bare om mønster laging, men vi får se...

Ellers det som skjer er at jeg og suitmatesene mine er på leilighetsjakt, jeg og 3 av suitmatesene mine(Abby, Melissa & Janett) skal flytte ut i leilighet til neste semester. Vi har sett på noen leiligheter sammen, og vi er ganske spent allerede.

Og det var den "lille" oppdateringen for hva som skjer med meg akkurat nå :)
  • Skriv en ny kommentar

    hits