Summer of '16 (ThisFeelsLikeMe)
Forside Om meg DIY Sketchbook Kontakt

Summer of '16

Hei igjen!
Tenkte jeg bare fort skulle fortelle om sommerferien min og før jeg drar tilbake til Long Beach, California på søndag.

Jeg kom hjem i midten av april, og ikke mye skjedde før slutten av april. Jeg hadde nemlig v?rt rundt å levert ut søknader og i slutten av april fikk jeg et intervju i en klesbutikk som heter Zavanna. Jeg hadde en skikkelig god følelse når jeg hadde levert inn søknaden, for butikksjefen virket veldig positiv til meg, hjalp at hun sa hun likte meg veldig godt. Så jeg var inne til først et skikkelig casual intervju, hvor butikksjefen viste meg hvordan kassen brukes mens vi snakket litt løst og ledig om jobben. De hadde hatt inne en ekstrahjelp som ikke hadde skjønt seg på kassen, derfor hun ville se om jeg kom til å klare den, hun fikk den til å høres mye vanskligere ut enn jeg trodde. Så gikk det et par uker før jeg ble kalt inn til et nytt intervju, denne gang med regionslederen som tar den siste avgjørelsen. Det var veldig mer formelt intervju, eller et mer vanlig I guess. Regionslederen var redd for at jeg var for ung for målgruppen til Zavanna, men til syvende og sist fikk jeg jobben! Helt siden da har jeg jobbet en god del, fått mye ekstra vakter av kollegaer som ville ha mer fri eller var syk, som har v?rt helt supert for meg. Trives veldig godt, og jeg får nok jobbe der når jeg er hjemme i fremtidige jule- og sommerferier så det er jeg super glad for!

Åh! Og så en veldig viktig ting, jeg har fått leilighet i Long Beach! Abby, Janette, Melissa og jeg(suitematesene mine fra dormen) leitet mye etter en leilighet før jeg dro til Bergen for sommeren, men vi fant ikke noe akkurat da så de måtte fortsette å leite uten meg. Og de fant en leilighet og vi hev oss rundt og fikk leiligheten! Så når jeg er tilbake i LB så vil jeg oppdatere dere mer om leiligheten! Gleder meg til å se det ordentlig og for å få dekorert det og sånn!

I år dro mamma, pappa, de to lillesøstrene mine og jeg på en ukes ferie til utlandet, for første gang på lenge nå. Vi dro til Rhodos, Hellas som var skikkelig digg. Vi fikk sett gamle byen, v?rt på stranden, hengt med bassenget, spist mye god mat, og dratt til Lindos med båt. Kjekt med litt "ordentlig" ferie oppi det hele og.

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits