Nytt år, nytt forsøk! (ThisFeelsLikeMe)
Forside Om meg DIY Sketchbook Kontakt

Nytt år, nytt forsøk!

Hei og velkommen til et nytt forsøk på Marianne blogger!

Ja ja, så var det et nytt år og det syns jeg skal fortjener et nytt forsøk på at jeg blogger litt, det er jo sånn at det varierer litt med hvor intressant livet mitt er fra semester til semester. Mhm, jeg har ikke så mye liv utenom skolen, syyykt nøøørd ass. Men iallefall, forrige semester gikk kun i teoretiske fag, noe som ikke er så kjekt å blogg om. Dette semesteret skal jeg ha litt fler praktiske fag, så vi ser hvor mange innlegg det blir. Det kan bli mange, men det kan jo og bli få, so just bear with me here.

Dette blir et litt kort innlegg, et slag intro innlegg, men tenkte å skrive litt om den nye leiligheten som jeg flyttet inn i fjor høst og om det kommende semesteret i neste innlegg så har dere noe å se frem til, haha! Stay tuned ;)

Men nå tenkte jeg skulle snakke om noe jeg har nylig innsett: jeg hater å fly!
Okay, så det begynner jo allerede med pakkingen; jeg bor jo mesteparten av tiden i Long Beach og da vil jeg gjerne ha litt ting med meg når jeg reiser fra Bergen til dit igjen. Det ender alltid opp med at jeg har så vidt plass til ting og jeg går i overvekt. Point and case, i skrivende stund har jeg mer eller mindre nettopp kommet meg gjennom innsjekk og sikkerhetskontroll og mamma måtte betale for 5kg overvekt (vet, litt bortkjemt, men mamma er kjempe god <3). Og så er det jo enda verre å fly når jeg må stå opp kjempe tidlig fordi jeg må sjekke inn en og en halv time før flyet går, og når det går før kl. 12 syns jeg det blir litt tidlig å stå opp for meg. Så er det da den hersens sikkerhetskontrollen! I dag var faktisk den ikke noe verst, men som oftest er det syyykt lang kø og folk er sykt treige. Jeg liker å være kjapp og effektiv bare for å bli ferdig med det, men det går jo ikke når folk foran ikke vil det. Så da går jeg der da, bærer på en kjempe tung bag og har nakkepute og jakke i hånden og bare blir mer og mer irritert. Derretter blir jo det verste av det alle: selve flyreisen! Det er ikke behagelige seter, det er trangt, det er som oftest lange reiser, og det er gjerne mye bråk rundt meg. Jeg tar med meg øreplugger sånn jeg skal lettere kunne sovne, men hører jo bare ting gjennom. Sykt irriterende. Og jeg får nesten aldri sove bemindre jeg har tatt noe som hjelper meg å sove, og det tror jeg er fordi jeg ikke kan ligge. Sykt jelly på de i første klasse! Så da sitter jeg der da, prøver av og på å få sove, se serier og lese. I 10 timer... Ja, ikke noe kjekt syns jeg. Og når vi endelig lander så er jo jeg klar ganske raskt til å gå ut, meeeen så kommer disse treige folkene som aldri vil være kjappe med å gå ut (pluss det tar litt tid før dørene blir åpnet da). Og i tillegg når jeg kommer til USA må jo gjennom en til sikkerhetskontroll, men nå mer med dokumenter for at du får komme inn i landet, og DEN køen, uff nei vil ikke tenke på den en gang. Sykt lang, sykt mange mennesker, bare så mange boder... Og etter jeg er ferdig med det må jeg jo vente på bagasjen, og av en eller annen grunn kommer min nesten alltid mot slutten! Sist men ikke minst, når jeg kommer til LAX er det ikke alltid jeg har noen som kan hente meg, som er sykt stress, og så ender det opp med at jeg må betale rundt 300kr for å komme meg til leiligheten.

Jeg reiser som oftest med Norwegian, som har vært helt ok. Helt til sist gang jeg flydde, altså når jeg skulle fra Long Beach til Bergen til vinterferien. Det er den verste og mest stressende flyreisen jeg har hatt noensinne. Først ble flyet mitt utsatt med et døgn, så ble det utsatt med noen timer, deretter noen timer til, og til slutt litt flere timer. I tillegg tok flyet av seint fra LAX som endte opp med at vi kom seinere enn planlagt til mellomlandingen min i Danmark. Selvfølgelig måtte gaten jeg kom på være på helt andre siden fra der jeg skulle på flyet til Bergen, så jeg endte opp med å måtte løpe gjennom hele flyplassen og kom andupusten og svett akkurat når de ropte siste anrop på Marianne Karlsen. Shit jeg var andpusten og sliten. Sykt sliten kom jeg på Flesland og så endte det opp med at jeg fikk bagasjen to dager etterpå fordi den hadde ikke kommet med på flyet mitt.

Så ja, det var innseelsen min. Vi snakkes no på, nå skal jeg fly! Baiiii 
  • Skriv en ny kommentar

    hits