Home Sweet Home (ThisFeelsLikeMe)
Forside Om meg DIY Sketchbook Kontakt

Home Sweet Home

Hei igjen godtfolk!

Oki, så lovet et innlegg om leiligheten jeg har flyttet inn i fjor høst: so here you go!

Det er en to-roms, to-bad, leilighet som ligger ganske greit i forhold til skole og downtown. Veldig greit at bussen går hvert 10. minutt ute i gaten og tar 20 min til campus. Vi er fire jenter som deler leiligheten; Abby, Janette, Melissa og meg, suitematesene mine fra dormsene, jeg og Abby deler rom og et bad mens Janette og Melissa deler det andre rommet og et bad. Janette og Melissa har og f+tt verandaen og er nærmere kjøkkenet.

Mye av møblene har Janette funnet på craigslist / loppemarked og vi bruker de enten "as-is" eller så har hun malt/ordnet de litt. Annet har de fått fra foreldre, eller så har vi kjøpt på Ikea og sånt. Mesteparten av møblene mine, på min side av rommet, er fra Ikea, men fikk en madrass fra Melissa fordi hun tok med sin egen så da hun en ekstra etter de hadde kjøpt ny seng.


Og et stort pluss at vi har vaskemaskin og tørketrommel, de er merkelig plassert på kjøkkenet vel og merke, men mange leiligheter vi så på hadde ikke det så kjempe greit å ha!


Kjøkkenet


Liten spisestue rett ved kjøkkenet. 


Stuen.


TV-en, og et lite sneak peek av Melissa og Janettes rom. 


Abby og mitt sitt bad.


Jeg ville ikke ha sengeramme på madrassen min, så den ligger bare på gulvet, litt boho-vibe, haha. Er ganske behagelig, merker ikke noe til at den ligger på gulvet i forhold til i en sengeramme utenom at det er litt mer effort for å komme seg opp av den. Så har jeg en hylle med sengen som dobler som nattbord for det er en høy & tynn hylle som går fra gulvet og nesten helt til taket. Og så har jeg hengt opp et tapestry (, vi har ikke noe godt ord for det på norsk,) for å dekorere den veggen litt. Pluss hengt opp mini-lanternene mine over, må bare erstatte pærene i de.

Skapet deler jeg og Abby på, jeg får en halvparten og hun får andre. Jeg har fremdeles mini-kjøleskapet mitt fordi jeg ville ikke selge det etter mindre enn et år, pluss er ganske digg å ha mitt eget personlige kjøleskap hvis jeg føler for å være litt egoistisk eller lat. Dobbler også som et sted å legge noen tøybokser jeg bruker til klær. 

Abby har et piano på rommet, mens jeg har en pult, haha! Jeg sitter mye å leser eller gjør lekser og sånn, så jeg trengte en pult. Her er det ganske rotete, sånn som det pleier å være, men skal få opp en hylle over den og se om jeg kan få ting litt mer organisert, for det er litt liten plass til alle tingene mine på pulten. Bruker det både til skrivepult og sminkebord. Kan legge ut et bilde av når hyllen er kommet opp og jeg har omorganisert.
  • Skriv en ny kommentar

    hits