ThisFeelsLikeMe - hits
Forside Om meg DIY Sketchbook Kontakt

Skoleprosjekter Høsten 2017

Runder av semesteret med et kort innlegg med bilder fra prosjektene fra denne høsten :)

Fra skredder faget

Skreddersydd jakke/ blazer

 

Skreddersydd bukse m/ linning

Portfolio

 

Fra Gresk mytologi faget

Dette er et kunst prosjekt du kunne gjøre i stedet for å skrive et essay. Jeg tegnet en mote illustrasjon med moderne Hermes og Athena.

 • Høst Semestert 2017

  Daaa var det på tide med det halv-årlige hvilke-fag-tar-Marianne-dette-semesteret-innlegget! Haha, ja det er blitt det innlegget som er mest hyppig på bloggen, men det er mye enklere å få det ut av veien så når jeg sier navnene på fagene jeg tar i andre innlegg så kan de som har lest dette innlegget vite hva jeg snakker om :) So here we go again!

  I år tar jeg skreddersøm (kommer muligens til å bli referert til som FMD 354 / 354), mellomnivå tekstil (blir muligens referert til som FMD 353 / 353) -har hatt introduksjon til tekstil tidligere, menneskelig seksualtiet (blir muligens referert til som H SC 425 / seksualitet), og gresk mytologi (blir muligens refereret til som CLSC 101).

  353 og 354 er fag som er innenfor retningen jeg tar bachelor i og alle de fagene har koden "FMD" foran seg, så når det bare står et tresifret tall som navn på et fag så er det bare å tenke at det er en FMD foran der ;) 354 blir det sikkert en del bilder fra fremover, vet ikke hvor mye det blir fra 353 ettersom det er et teoretisk fag.

  Seksualitet faget er den siste påkrevde GE faget jeg må ta, det er fag i en kategori som heter hjørnestein fag og det er fag som er masse tverrfaglige fag man kan ta når man er en "upperclassmen" (junior / senior). Var utrolig usikker på hva det siste hjørnestein faget mitt skulle være, tok Buddhisme og et påkrevd hjørnestein fag i fjor, men endte opp med seksualitet for det virket som et av de mest intressante fagene som var igjen i den kategorien. Professoren virker veldig intressant og, virker som om hun vil at det skal være et nokså interaktiv fag og så lenge jeg ikke trenger å diskutere kjempe mye så går det helt greit for meg.

  Gresk mytologi! OK, så det er noen få grunner til at jeg tar dette faget. Først av alt, jeg var egentlig registrert til å ta 456 som har med drakthistorie å gjøre, men så ble seksjonen (pleier å være flere seksjoner av fagene fordi mange som vil ta de) kansellert. Jeg gjetter at det var fordi det ikke var nok elever som hadde lagt til den seksjonen (, skolen har en grense for hvor mange elever må ha lagt til seksjoner for at den ikke skal bli kansellert). Og den andre seksjonen krasjet med tiden for 353. For det andre, en student som prøver å få en bachelor må ha minimum 12 "enheter" (, 1 fag er mellom 1-4 "enheter", normalt sett 3 "enheter",) og uten det faget hadde jeg bare 9, så måtte legge til et fag til som egentlig ikke har noen betydning for bacheloren min. Og når jeg først skulle ta et nesten nytteløt fag så ville jeg ta noe gøy, og jeg syns mytologi er utrolig intressant og morsomt! Aller siste grunnen, og like viktig, hvis ikke mer viktig, enn forrige grunn er at favoritt professoren min underviser i det faget! Jeg satt i den første timen i gresk mytologi på onsdag og jeg må si jeg har savnet undervisningen hennes (har hatt henne i 3 fag tidligere)!

 • Skoleprosjekter Våren 2017

  Hei :)

  Her kommer kjapt innlegg med bilder fra prosjektene mine fra semester 2017.

  Sy prosjekter:











  Illustrator prosjekter:

  Gå til mariannekarlsen.carbonmade.com for å se portfolien min fra denne klassen :)

 • Dyrt å studere i USA?

  Det har vært mye snakke om at det er dyrt å studere i USA i de siste årene. Svaret er ja, det blir fort dyrt iallefall på college, valuta kursen er ganske høy for øyeblikket ($1 USD ligger på rundt 8-9,- NOK akkurat nå). MEN her er noen av mine tips til hvordan du kan unngå å gå blakk hvis du vil, eller du allerede, studere(r) i USA. - Det er ikke sikkert alt vil fungere på samme måte som hvor jeg går, men håper fremdeles det hjelper litt.

  Så mesteparten av pengene mine går til skolepengene som jeg må betale hvert halvår, og det er god sum spesielt siden jeg er utenlandsk og må betale mer enn de studentene som er innbyggere i California. Og så er det jo skolebøker som er svinedyre, pluss siden jeg tar mote design er det en del utstyr og materiale som skal kjøpes inn. Og så må jo husleie og strøm, vann, gass, boss, og internett også betales. Pluss handling av mat. Så det blir jo litt til slutt, så ja det er dyrt.

  Men en ting jeg har funnet ut de 2 1/2 årene jeg har bodd her er forskjellen fra å bo på campus og i leilighet er stor. De to første årene jeg bodde i Long Beach, bodde jeg på campus i dorms. Da betalte jeg husleie og for 3 måltid om dagen fra kafeterian hver måned. Det var veldig praktisk, men det var dyrt. Det første året betalte jeg ut av egen lomme, fordi Lånekassen ikke støttet Freshman året, og jeg ble fort blakk. Året etter fikk jeg søkt etter støtte, og fikk lån/stipend, men det og gikk når jeg bodde på campus, jeg måtte låne litt penger av mamma og pappa for å få betalt ting i tide. - Hvis det fortsatte på samme måte hadde jeg ikke hatt mulighet til å fortsette å studere. Etter det året begynte jeg og noen venninner å se etter leilighet, og etter jeg kom tilbake til Long Beach etter sommerferien min i Norge flyttet jeg inn i leilighet. Økonomien min ble med ett mye bedre. Så finn deg noen venner å se etter en leilighet, når husleien blir delt mellom 4-5 personer blir det jo mye billigere. Eventuelt se etter annonser hvor studenter som allerede bor i leiligheter leter etter nye romkamerater. 

  Det er også greit å se etter sommer- og julejobb når du er hjemme i ferier og sånt, eller eventuelt se om skolen din har noe opplegg hvor du kan jobbe på siden av studiene. - Ettersom du er på et student visum kan du ikke jobbe uten spesielle tillatelser. Min skole har det slik at jeg kan jobbe på campus, eller firmaer som skolen samarbeider med. Litt ekstra cash kommer godt med, så ta det du får (, er alltid bra med erfaring uannsett).



  Når det kommer til handling av mat så er det lurt å kjøpe ting som fryse eller ha lenge, kjøp i bulk, det virker kanskje dyrt når du betaler men i det lange løp vil du spare penger. Tenk på hvor mye du ville betalt for hvert "bruk". Hvis du bor sammen med romkamerater er det greit å dele kostnader og kjøpe ting sammen, i stedet for hver for seg. Det er billigere å lage mat selv hvis du har kjøpt inn en del mat, enn å spise ute hele tiden. - Bedre for deg er det og! Og så er det jo selvfølgelig lurt å ikke bruke for mye penger på ting du ikke trenger, du kan "splurge" litt innimellom, men det er viktig å tenke på hvor mye du bruker og være føre-var. 

  Og så har vi kostadene av lærebøkene, som kan være sinnsvakt dyre. Greit å spørre professorene dine om du lærebøkene som er obligatorisk er nødt å være nyeste versjon, eldre versjoner er som oftest en god del billigere. Det er også lurt å gå på en nettside som sammenligner priser av lærebøker, personlig liker jeg å bruke SlugBooks den sammenligner priser fra mange forskjellige nettsider (, du kan også selge lærebøkene du ikke trenger lenger der). Husk at brukte bøker eller å leie bøker er ofte billigere enn nye. En god strategi er også å ta fag med venner eller finn deg en venn i fag og del lærebøkene, mange professorer er enig om at bøkene er dyre og vil ikke ha noe i mot at noen deler bøker. 



  Er og greit å se etter rabatter og kuponger når du handler noe sted. Target har en app som heter Cartwheel som jeg sjekker for "deals" hver gang jeg går der, ser ikke ut som så mye i begynnelsen men du sparer en god del etter hvert. Hvis du som er som meg og er i sy klasser og sånt er Jo-Anns en veldig grei butikk å dra til for å kjøpe stoff og sy tilbehør, lurt å melde deg på nyhetsbrev listen deres for da sender de masse kuponger til deg på mail, og/eller du kan laste ned Jo-Ann appen. Ellers er det lurt å melde deg på nyhetsbrevene til butikkene du handler mye hos, da får du beskjed når de har salg eller om de har rabatter. 

  Håper dette hjalp litt! - Har dere noen tips eller triks til å spare litt penger mens dere studerer i utlandet så del det gjerne med meg :)

 • Study Hard or Go Home!

  Hei hei!

  Så dette innlegget kommer til å være relativt kort og full av tekst, youve been warned, haha.

  Først og fremst vil jeg fort informere om fag jeg tok forrige semester, for jeg ser jeg aldri skrev om det (oops!). I fjor høst hadde jeg CWL 132: World Mythology, IS 233: Introduction to Computer Systems and Applications (online), ITAL 101A: Fundamentals of Italian (online), CHEM 100: Chemistry & Today's World, & HIST 173: Recent U.S. History. Yndlingsfaget mitt var verdens mytologi, er sykt intressant og hadde yndlingslæreren min igjen! Datamaskin system og applikasjons faget var ganske enkelt, var bare oppgaver med Word, Excel, Powerpoint, og Access. Kjemien var ikke så verst pga. den "gale professoren" min som mamma kalte han, han var veldig glad i flamme og eksplosjons eksprimenter, haha! Italiensk er et språk jeg syns er kjempe fint og har lyst å lære, men pga. denne timen var online og dvs. mer lekser enn med fysisk time, pluss alle leksene i de andre fagene, ble det mer til en plikt enn noe jeg syns jeg lærte mye av og syns var kjekt, mulig at jeg tar opp igjen Italiensk på et senere punkt utenfor skole. Historie har jeg egentlig aldri likt, datoer/tidsperioder er jeg ikke god med og syns ærlig talt det er litt kjedelig, så det er vel det faget jeg likte minst.  Fikk "A" i CWL, CHEM og egentlig i IS, men blir bare tatt for credit (ikke bokstav karakter, men stått/ikke bestått). Og så fikk jeg "B" i ITAL og HIST. Så fikk et snitt på 3.5, hvor 4.0 er det høyeste. Det vil si at jeg gjorde det ganske bra, og av den grunn fikk jeg nettopp et diplom for å komme med på "Deans Honor List", som er ganske kjekk annerkjenning. 

  Okay, moving on. Dette semester har jeg fem fag, sånn som det har v?rt de siste semestrene mine, og det er mer enn nok! Jeg har et online og fire fysiske fag. Jeg tar FMD 256: Intermediate Apparel Production, FMD 296: Computer Application for Professional, AH 111A: Foundation Art History I, CAFF 321: Family / Consumer Resource Management (online) & R/ST 341: Buddhism. Yndlingsfaget mitt så langt er nok FMD 296, fordi vi jobber med Adobe Illustrator, og det er kjempe gøy å holde på med! Kunst historie er ganske intressant, gruer meg litt til prøvene for som sagt er jeg ikke god med datoer og sånn og det må du vite en del av i dette faget, men foredragene er intressante. FMD 256 syr vi og det er jo forsåvidt greit, men er kl. 8 om morgenen som er alt for tidlig for meg til å ha fokus, og føler det blir mye å balansere med all lesingen i de andre fagene min. Buddhisme klassen tok jeg fordi jeg trodde du skulle være kjempe intressant, forløbig er jeg litt forvirret for jeg føler at foredragene ikke er strukturert som stresser meg litt, men vi får se om det blir mer spennende etter hvert. Og til slutt har vi ressursforvaltning faget. Hat over det! Skjønner at siden det er et online fag må det litt mer materiell til, men jeezus christ, har fem av ni bøker i det faget, pluss professoren legger ut online artikler, video og audio klipp og jeg må ha tilgang til streaming sider hvor jeg kan se dokumentarer. Det er som han tror jeg ikke har noen andre fag enn det, er altfor mye lesing til at jeg skal kunne komme meg gjennom alt på en uke! Det kommer til å bli et veldig stressende semster.

  Mulig at jeg legger ut noe av det jeg har jobbet med i enkelte av fagene etter hvert :)

 • Home Sweet Home

  Hei igjen godtfolk!

  Oki, så lovet et innlegg om leiligheten jeg har flyttet inn i fjor høst: so here you go!

  Det er en to-roms, to-bad, leilighet som ligger ganske greit i forhold til skole og downtown. Veldig greit at bussen går hvert 10. minutt ute i gaten og tar 20 min til campus. Vi er fire jenter som deler leiligheten; Abby, Janette, Melissa og meg, suitematesene mine fra dormsene, jeg og Abby deler rom og et bad mens Janette og Melissa deler det andre rommet og et bad. Janette og Melissa har og f+tt verandaen og er nærmere kjøkkenet.

  Mye av møblene har Janette funnet på craigslist / loppemarked og vi bruker de enten "as-is" eller så har hun malt/ordnet de litt. Annet har de fått fra foreldre, eller så har vi kjøpt på Ikea og sånt. Mesteparten av møblene mine, på min side av rommet, er fra Ikea, men fikk en madrass fra Melissa fordi hun tok med sin egen så da hun en ekstra etter de hadde kjøpt ny seng.


  Og et stort pluss at vi har vaskemaskin og tørketrommel, de er merkelig plassert på kjøkkenet vel og merke, men mange leiligheter vi så på hadde ikke det så kjempe greit å ha!


  Kjøkkenet


  Liten spisestue rett ved kjøkkenet. 


  Stuen.


  TV-en, og et lite sneak peek av Melissa og Janettes rom. 


  Abby og mitt sitt bad.


  Jeg ville ikke ha sengeramme på madrassen min, så den ligger bare på gulvet, litt boho-vibe, haha. Er ganske behagelig, merker ikke noe til at den ligger på gulvet i forhold til i en sengeramme utenom at det er litt mer effort for å komme seg opp av den. Så har jeg en hylle med sengen som dobler som nattbord for det er en høy & tynn hylle som går fra gulvet og nesten helt til taket. Og så har jeg hengt opp et tapestry (, vi har ikke noe godt ord for det på norsk,) for å dekorere den veggen litt. Pluss hengt opp mini-lanternene mine over, må bare erstatte pærene i de.

  Skapet deler jeg og Abby på, jeg får en halvparten og hun får andre. Jeg har fremdeles mini-kjøleskapet mitt fordi jeg ville ikke selge det etter mindre enn et år, pluss er ganske digg å ha mitt eget personlige kjøleskap hvis jeg føler for å være litt egoistisk eller lat. Dobbler også som et sted å legge noen tøybokser jeg bruker til klær. 

  Abby har et piano på rommet, mens jeg har en pult, haha! Jeg sitter mye å leser eller gjør lekser og sånn, så jeg trengte en pult. Her er det ganske rotete, sånn som det pleier å være, men skal få opp en hylle over den og se om jeg kan få ting litt mer organisert, for det er litt liten plass til alle tingene mine på pulten. Bruker det både til skrivepult og sminkebord. Kan legge ut et bilde av når hyllen er kommet opp og jeg har omorganisert.

 • Nytt år, nytt forsøk!

  Hei og velkommen til et nytt forsøk på Marianne blogger!

  Ja ja, så var det et nytt år og det syns jeg skal fortjener et nytt forsøk på at jeg blogger litt, det er jo sånn at det varierer litt med hvor intressant livet mitt er fra semester til semester. Mhm, jeg har ikke så mye liv utenom skolen, syyykt nøøørd ass. Men iallefall, forrige semester gikk kun i teoretiske fag, noe som ikke er så kjekt å blogg om. Dette semesteret skal jeg ha litt fler praktiske fag, så vi ser hvor mange innlegg det blir. Det kan bli mange, men det kan jo og bli få, so just bear with me here.

  Dette blir et litt kort innlegg, et slag intro innlegg, men tenkte å skrive litt om den nye leiligheten som jeg flyttet inn i fjor høst og om det kommende semesteret i neste innlegg så har dere noe å se frem til, haha! Stay tuned ;)

  Men nå tenkte jeg skulle snakke om noe jeg har nylig innsett: jeg hater å fly!
  Okay, så det begynner jo allerede med pakkingen; jeg bor jo mesteparten av tiden i Long Beach og da vil jeg gjerne ha litt ting med meg når jeg reiser fra Bergen til dit igjen. Det ender alltid opp med at jeg har så vidt plass til ting og jeg går i overvekt. Point and case, i skrivende stund har jeg mer eller mindre nettopp kommet meg gjennom innsjekk og sikkerhetskontroll og mamma måtte betale for 5kg overvekt (vet, litt bortkjemt, men mamma er kjempe god <3). Og så er det jo enda verre å fly når jeg må stå opp kjempe tidlig fordi jeg må sjekke inn en og en halv time før flyet går, og når det går før kl. 12 syns jeg det blir litt tidlig å stå opp for meg. Så er det da den hersens sikkerhetskontrollen! I dag var faktisk den ikke noe verst, men som oftest er det syyykt lang kø og folk er sykt treige. Jeg liker å være kjapp og effektiv bare for å bli ferdig med det, men det går jo ikke når folk foran ikke vil det. Så da går jeg der da, bærer på en kjempe tung bag og har nakkepute og jakke i hånden og bare blir mer og mer irritert. Derretter blir jo det verste av det alle: selve flyreisen! Det er ikke behagelige seter, det er trangt, det er som oftest lange reiser, og det er gjerne mye bråk rundt meg. Jeg tar med meg øreplugger sånn jeg skal lettere kunne sovne, men hører jo bare ting gjennom. Sykt irriterende. Og jeg får nesten aldri sove bemindre jeg har tatt noe som hjelper meg å sove, og det tror jeg er fordi jeg ikke kan ligge. Sykt jelly på de i første klasse! Så da sitter jeg der da, prøver av og på å få sove, se serier og lese. I 10 timer... Ja, ikke noe kjekt syns jeg. Og når vi endelig lander så er jo jeg klar ganske raskt til å gå ut, meeeen så kommer disse treige folkene som aldri vil være kjappe med å gå ut (pluss det tar litt tid før dørene blir åpnet da). Og i tillegg når jeg kommer til USA må jo gjennom en til sikkerhetskontroll, men nå mer med dokumenter for at du får komme inn i landet, og DEN køen, uff nei vil ikke tenke på den en gang. Sykt lang, sykt mange mennesker, bare så mange boder... Og etter jeg er ferdig med det må jeg jo vente på bagasjen, og av en eller annen grunn kommer min nesten alltid mot slutten! Sist men ikke minst, når jeg kommer til LAX er det ikke alltid jeg har noen som kan hente meg, som er sykt stress, og så ender det opp med at jeg må betale rundt 300kr for å komme meg til leiligheten.

  Jeg reiser som oftest med Norwegian, som har vært helt ok. Helt til sist gang jeg flydde, altså når jeg skulle fra Long Beach til Bergen til vinterferien. Det er den verste og mest stressende flyreisen jeg har hatt noensinne. Først ble flyet mitt utsatt med et døgn, så ble det utsatt med noen timer, deretter noen timer til, og til slutt litt flere timer. I tillegg tok flyet av seint fra LAX som endte opp med at vi kom seinere enn planlagt til mellomlandingen min i Danmark. Selvfølgelig måtte gaten jeg kom på være på helt andre siden fra der jeg skulle på flyet til Bergen, så jeg endte opp med å måtte løpe gjennom hele flyplassen og kom andupusten og svett akkurat når de ropte siste anrop på Marianne Karlsen. Shit jeg var andpusten og sliten. Sykt sliten kom jeg på Flesland og så endte det opp med at jeg fikk bagasjen to dager etterpå fordi den hadde ikke kommet med på flyet mitt.

  Så ja, det var innseelsen min. Vi snakkes no på, nå skal jeg fly! Baiiii



   

 • Summer of '16

  Hei igjen!
  Tenkte jeg bare fort skulle fortelle om sommerferien min og før jeg drar tilbake til Long Beach, California på søndag.

  Jeg kom hjem i midten av april, og ikke mye skjedde før slutten av april. Jeg hadde nemlig v?rt rundt å levert ut søknader og i slutten av april fikk jeg et intervju i en klesbutikk som heter Zavanna. Jeg hadde en skikkelig god følelse når jeg hadde levert inn søknaden, for butikksjefen virket veldig positiv til meg, hjalp at hun sa hun likte meg veldig godt. Så jeg var inne til først et skikkelig casual intervju, hvor butikksjefen viste meg hvordan kassen brukes mens vi snakket litt løst og ledig om jobben. De hadde hatt inne en ekstrahjelp som ikke hadde skjønt seg på kassen, derfor hun ville se om jeg kom til å klare den, hun fikk den til å høres mye vanskligere ut enn jeg trodde. Så gikk det et par uker før jeg ble kalt inn til et nytt intervju, denne gang med regionslederen som tar den siste avgjørelsen. Det var veldig mer formelt intervju, eller et mer vanlig I guess. Regionslederen var redd for at jeg var for ung for målgruppen til Zavanna, men til syvende og sist fikk jeg jobben! Helt siden da har jeg jobbet en god del, fått mye ekstra vakter av kollegaer som ville ha mer fri eller var syk, som har v?rt helt supert for meg. Trives veldig godt, og jeg får nok jobbe der når jeg er hjemme i fremtidige jule- og sommerferier så det er jeg super glad for!

  Åh! Og så en veldig viktig ting, jeg har fått leilighet i Long Beach! Abby, Janette, Melissa og jeg(suitematesene mine fra dormen) leitet mye etter en leilighet før jeg dro til Bergen for sommeren, men vi fant ikke noe akkurat da så de måtte fortsette å leite uten meg. Og de fant en leilighet og vi hev oss rundt og fikk leiligheten! Så når jeg er tilbake i LB så vil jeg oppdatere dere mer om leiligheten! Gleder meg til å se det ordentlig og for å få dekorert det og sånn!

  I år dro mamma, pappa, de to lillesøstrene mine og jeg på en ukes ferie til utlandet, for første gang på lenge nå. Vi dro til Rhodos, Hellas som var skikkelig digg. Vi fikk sett gamle byen, v?rt på stranden, hengt med bassenget, spist mye god mat, og dratt til Lindos med båt. Kjekt med litt "ordentlig" ferie oppi det hele og.

































   

 • Introduction to Apparel Flat Pattern

  Yeeeeeaaah, ikke så flink å blogge regelmessig... Men til mitt forsvar så føler jeg at de fagene/kursene jeg tok det forrige semesteret mitt ikke var så veldig "bloggverdig". Jeg tenkte uannsett å bare ta en rask walk-trough av FMD 257 kurset, siden det er faget som hadde mest prosjekter, før jeg begynner på en liten oppdatering om sommerferien min neste innlegg!

  Først av alt, FMD 257 var litt mer enn bare lage papir mønstre til klær, siden instruktøren i faget var miss Sherrill (, har hatt henne i en del fag, inkludert sy kursene,) så sydde vi prøver av mønstrene pluss hadde prosjekter hvor vi laget mønster og sydde våre egne design.  Et eksempel på en prøve av et mønster vi lærte oss; Her er side snittene flyttet opp til halsen, og dette var mest sannsynligvis min favoritt måte å manipulere snittene på.

  Dette var det ene prosjektet vårt, hvor vi skulle designe en ermløs topp med en knappelukking, jeg valgte å ha lukkingen bak. Det var mer eller mindre de eneste retninslinjene vi fikk, så det var utrolig kult og se hvor mange forskjellige måter det gikk å løse oppgaven på når vi hadde presentasjons dag. Jeg ble forresten ikke 100% fornøyd med mitt ferdige resultat, fordi materialet var litt mer gjennomsiktig enn det jeg trodde, og i sammenheng med det skulle jeg valgt en svart stabeliseringsinnlegg i stedet for hvitt, og til slutt ble det seende litt rart ut på midten bak helt øverst i nakken. Føler det var litt feil i konstrueringen av mønsteret mitt. 

  Skissen til høyre er utgangspunktet for designet.

  Sydde en rask muslin prøve for å se hva som funket og ikke funket på det stadiet.

  Sluttresulatet ble både bra og litt dårlig. Likte mer eller mindre hvordan det så ut, men skjørtet ble ikke helt sånn som jeg forestilte meg pluss det ble merkelig på lukkingen bak og toppen fikk feil symetode på glidlås pluss peplum-delen ble litt rar.

  Vi måtte og levere inn mønsteret vi hadde konstruert i konvolutter hvor det måtte illustreres eller taes bilde av visning av plaggene. Jeg ble mest fornøyd med illustrasjonen av skjørtet som jeg tegnet.

  Senior designerne har hver vår et stort sluttprosjekt som avsluttes med et mote show. Og ikke sånn liten som var når jeg gikk på videregående, men en stort profesjonelt mote show hvor de viser kolleksjoner de har laget. Klassen min og jeg fikk melde oss som frivillige for å hjelpe hver vår senior designer. Så jeg fikk en smakebit om hvordan det blir. Gleder meg og gruer meg sykt til senior året mitt når det blir min tur, virket sykt stressende med mye press, men og utrolig kult.



  Men for å snakke om litt andre ting enn det kurset. For første gang på en stund fikk jeg gjort et syprosjekt i fritiden! Jeg sydde meg nemlig et "etui" til saksene mine så de ikke ligger å slenger med sysakene jeg drasser frem og tilbake til timene mine. Ble egentlig ganske kult syns jeg.

  Og så var det veldig kjekt at RA-ene mine satt opp masse DIY arrangementer for bygningen vår på slutten av semesteret. Syns det er veldig kjekt med DIY-er generelt, men blir ekstra kjekt når noen andre står for materialer! Fikk bl.a. plantet et par sukkulenter (veldig populære i Cali, Succulents), de heter Florence & Eggbert og blir passet på av Melissa (ene romkameraten min) mens jeg er i Norge. Så fikk vi pimpet mason jars, som ble ganske kult. Og jeg skulle egentlig få pyntet noen kopper med sharpie tusjer, men mote showet kom litt i veien for det så skal jeg gjøre det selv når jeg er tilbake!

  Nå er det bare en uke igjen til jeg drar tilbake til Long Beach, så skal prøve å poste et innlegg om sommerferien min innen det!

 • Nytt år, nye muligheter?

  Hei :)

  Da var julen og nyttår kommet og dratt igjen, "nytt år, nye muligheter", litt lei det uttykket men men I guess.
  Som dere sikkert fikk med dere dro jeg hjem til Bergen i juleferien, som egentlig var ganske digg.
  Å være hjemme betyr at jeg ikke trenger å stresse med skolearbeid, og det er utrolig fint å bare kunne bruke tid med famile og venner.
  Var ikke så kjekt å bli smittet med forkjølelse fra pappa, men bedre at den kom i juleferien og ikke når jeg begynte på skolen igjen,
  for jeg kunne faktisk bare slaske meg og være syk og konsentrere meg om å bli frisk.

  Men nå er jeg i full gang med vår semesteret. Og det har seg sånn at min forrige roomie, Khrystie, flyttet ut før juleferien, så to ting har skjedd;
  første ting er at jeg byttet side av rommet og jeg har flyttet litt på møblene og sånt, så nå ser min side av rommet sånn ut:

















  Den andre tingen som har skjedd er at jeg har fått ny romkamerat, Ariana, og jeg sa nok aldri her at etterhvert ble hun forrige romkameraten min veldig irriterende (tok veldig lite hensyn og sånn), men Ariana er iallefall veldig grei og vi snakker mye mer og har mye bedre vibe enn jeg og Khrystie hadde. Så jeg er egentlig ganske glad for disse endringene :)

  Ellers så bringer dette semesteret med nye fag, og nye stressmomenter. Dette semesteret har jeg 6 fag: CLSC 130 - Women in the Classical World, POSC 100 - Intro American Government, ECON 300 - Fundamentals of Economics, ENGL 301B - English Profiency og FMD 257 - Intro Apparel Flat Pattern.

  Orginalt så ville jeg ha disse fagene dette semesteret: CHEM 100 - Chemistry & Today`s World, ECON 300, ENGL 301B, FMD 256 - Intermed Apparel Production og FMD 257. CHEM 100 er jeg nødt til å ta for både major & generell utdannings kravene mine, og Kiana og jeg skulle egentlig ta den sammen, men jeg ble først ventelistet og så kom jeg ikke inn i en lab så kunne ikke ta den. FMD 256 er jeg nødt til å ta pga. major kravene mine, faget er i seg selv krav for mange av de videre majorfagene mine, og sånn som majorfagene mine er satt opp så kan jeg bare ta det faget om våren, så nå er jeg satt tilbake et helt år!

  Jeg fant og ut at faget CLSC 130, som er for en av kategoriene i generell utdannings kravene mine, er egentlig nytteløst for meg å ta akkurat nå, det er næmlig i samme kategori som ECON 300 faget. MEN CLSC 130 er også det eneste faget som jeg faktisk syns er kjekt dette semesteret. Mest pga. læreren i det faget er samme som i CWL 161 faget jeg tok forrige semester, og hun er helt fantastisk. Så bestemte meg bare for å beholde det. 

  Jeg mener herregud POSC 100 & ECON 300 kommer til å kjede eller forvirre meg til døde! POSC 100 er syyyykt kjedelig. For det første så er jeg i det overhodet ikke intressert i politikk, ikke i Norsk politikk, og ihvertfall ikke i Amerikansk politikk. For det andre så kan ikke læreren lære fra seg, han bare snakker. Snakker masse, og forsåvidt om ting som kan relateres til politikk, men 75% av tiden skjønner jeg ikke hva han snakker om. Og ECON 300 er litt mer spennende, læreren er en meget intressang personlighet, men mye jeg ikke helt forstår meg på. Så det blir til at jeg er avhengi av å lese i lærebøkene for de klassene for at jeg skal få en ståkarakter I think.

  I FMD 257 faget så kommer det nok ikke til å bli så mye prosjekter som jeg viser frem på bloggen, for det er bare om mønster laging, men vi får se...

  Ellers det som skjer er at jeg og suitmatesene mine er på leilighetsjakt, jeg og 3 av suitmatesene mine(Abby, Melissa & Janett) skal flytte ut i leilighet til neste semester. Vi har sett på noen leiligheter sammen, og vi er ganske spent allerede.

  Og det var den "lille" oppdateringen for hva som skjer med meg akkurat nå :)

 • Shirt & Skirt

  Helu,
  dette blir sikkert siste gang jeg blogger før jeg reiser hjem til jul (,sikkert siste gang før vår semesteret).
  Nå har jeg tatt 2/4 finals, bare 2 igjen :P Og har og fått tilbake skjorten og skjørtet fra produksjons klassen.

  Skjorten er 100% bomull i en teal farge, med krage, knappelukning, to brystlommer, og oppbrettede 3/4 ermer.









  Skjørtet er også 100% bomull i en burgunder farge, med overlappet glidelås og splitt foran.













  Ha en untrolig fin juleferie alle sammen, god jul & godt nyttår hvis jeg ikke blogger igjen før det :)

 • The Stylish Dame Collection

  Hei hei,

  så det er bare noen dager siden jeg la ut et nytt innlegg, men siden det er slutten av semesteret og jeg er ferdig med alle prosjektene i design klassene mine så kommer nok et par innlegg fortløpende om de. I dag leverte jeg inn og presenterte slutt prosjektet mitt i skisse klassen. Oppgaven var å velge en periode mellom 1910 og 1989 i den vestlige verdens historie og lage en kolleksjon bestående av 4 antrekk.

  Jeg valgte å ta inspirasjon fra 1940-tallet og ta detaljer fra den perioden og designe "moderne" kl?r for unge kvinner mellom 17 og 23 år. Slik ble kolleksjonen min seende ut:


  {Inspirasjon}


  {Antrekk #1}


  {Antrekk #2}


  {Antrekk #3}


  {Antrekk #4}

  Jeg får skjorten & skjørtet tilbake fra produksjons klassen min på torsdag, så legger sikkert ut et innlegg om det da eller i løpet av helgen :)

 • Pretty in Pink

  Hallo igjen :)

  Nå er sluttspurten av semesteret kommet, og det er både en god ting og en skremmende ting. Det er rundt to uker igjen, og nå skal alle de siste prosjektene leveres inn og finals begynner i slutten av neste uke. For å si det sånn, så er jeg ganske så stresset. Men snart er det juleferie, og jeg kan dra hjem til Norge og ikke uroe meg om skole.

  Et av prosjektene som jeg har levert inn denne uken, og skal ha presentasjons delen på neste uke, er denim prosjektet fra intro til tekstil klassen min. Oppgaven var å velge et denim plagg og påføre nye "finishes" (fant/husker ikke ordet på norsk). Jeg valgte meg en denim snekkerbukse-kjole for en liten jente (2-3 år) å jobbe med. Jeg ville at plagget skulle v?re kjempe jentete med masse rosa. 

  Sånn så den ut før noe hadde blitt gjort til den:



  Første ting jeg gjorde med den var å legge den i en blanding av blekemiddel og vann i et par timer. Den ble litt lysere, mer hvit enn lys blå, enn jeg ville den skulle v?re, men jeg syns det ble kult så er fornøyd. Jeg ga den en runde i vaskemaskinen etter jeg hadde skyllt av den litt.



  Etter den hadde tørket, tegnet jeg på den, som print, på brystlommen og sidelommene på fremsiden.



  Jeg sydde og på en blonde kant nederst på kjolen.



  Så sydde jeg på blomster applikasjon på skulderstroppene.



  Og til slutt broderte jeg sløyfer med rosa metallisk tråd på baklommene.

  Og sluttresultatet i helhet ble slik:




  Ble ganske så fornøyd :) Har og leveret inn både skjorten og skjørtet i produksjons klassen min, skriver mer om det etter jeg har fått de tilbake.

 • Violet Top w/ Sleeves

  Hey :)

  Så tror vi er i uke 9 av semesteret, det vil si jeg over halveis :D Og bra er det, for jeg er blitt ganske så skolelei.
  Det kan være pga. det nærmer seg runde #2 av midterm sesong og jeg føler jeg har sykt mye å gjøre hele tiden.
  Jeg har 3 midterms i de to neste ukene; kritisk tenkning midterm på mandag, matte midterm på onsdag og
  marine biologi på onsdag om to uker. I tillegg til det har jeg en online prøve i tekstil faget jeg må få gjort enten i dag
  eller i morgen, pluss en del oppgaver fra forskjellige fag som skal leveres inn hver uke. Men prøver å ta det en ting
  om gangen og huske å puste.

  Anyway, har nettopp fått tilbake den andre oppgaven fra produksjon faget mitt. Denne gang skulle vi lage en topp
  med ermer i et vevd stoff. Jeg valgte et stoff som var 53% lin & 47% rayon i lilla, violett. Sånn ble det seende ut:








  Det er en løstsittende topp med vide ermer. Øverste bildet viser fargen best, men fremdeles ikke 100% riktig i fargen.
  Bak har den en slit som skal være til en knapp, men fikk beskjed om å ikke gjøre det enda, vi skal komme tilbake til det.

  Vi har hoppet rett videre til neste prosjekt som er en å sy en skjorte og et skjørt. Kommer bilder av det og på et senere tidspunkt.

 • Tote Bag

  Hei hei alle sammen :)

  Nå er vi kommet inn i den femte uken av skole og det begynner å hope seg opp med midterms og "eksamener".
  Har allerede hatt matte midtermen min på onsdag, som jeg syns gikk ganske greit, tror jeg får en helt grei karakter.
  Jeg har en online eksamen i tekstil faget mitt som jeg må ta mellom tirsdag ettermiddag og fredag før midnatt.
  Så har jeg en midterm i marine biologi på mandag, som jeg er mest urolig for. Det er mye stoff og ganske kjedelig opplegg.

  Litteratur/kritisk tenkning faget mitt har jeg en l?rer som gjør ting litt annerledes, så tror jeg bare har èn eksamen som kommer senere i den klassen, og siden resten av klassene mine ikke er teori klasser så har jeg ikke midterms i de.

  Speaking of, i produksjons klassen min (, hvor jeg har en lab hvor jeg syr,) var første oppgaven å sy en liten veske.
  Tenkte jeg kunne vise hvordan den ble seende ut:













  Syns det lilla påfugl fj?r stoffet var litt stilig, haha var jo en grunn for at jeg kjøpte det.

  Akkurat nå har vi gått over til neste prosjekt, som er å sy en topp med ermer. Legger ut bilder av det ferdige produktet senere :)

 • Back to School

  Hei :)

  Da er jeg v?rt hjemme i Bergen og dratt tilbake til Long Beach igjen.
  Det var kjekt å v?re litt hjemme igjen, v?re med familie og venner igjen.
  Fikk truffet de fleste vennene mine når jeg var hjemme, som jeg syns var veldig ok+!
  Har v?rt mest med familien, både hjemme og i båt. Har egentlig bare chillet, haha!

  Men nå er det tilbake til dorms og skole. Har enda mindre(!) rom enn jeg hadde i fjor, så det er jo ikke ideelt.
  Overlever, men er litt kjipt. Jeg har gjort det beste utav den plassen jeg har da. Her er hvordan dormrommet
  mitt ser ut i år :) 








  Romkameraten min, Krysthie, er helt ok. Snakker litt med henne, men hun er mye vekke.
  Suitmatesene mine er veldig greie da, snakker mye med de. Henger ofte på rommene deres fordi de har
  bedre vifter og det er kaldere hos de, haha :P

  Dette semesteret har jeg 5 fag: MATH 103 - Thinking Mathematical, BIOL 153 - Intro to Marine Biology, CWL 161 - Reading the World, FMD 152 - Quick Sketch for Fashion, FMD 154 - Fundamentals of Apparel Production and Design & FMD 253 - Introductory to Textiles.
  Skriver sikkert litt mer om disse klassene senere :)

  Akkurat denne uken har jeg ikke hatt mye lekser, men har stresset litt med å få tak i alle bøkene og utstyret jeg trenger til fagene. Det er noe dritt, bruker sykt mye penger på alt jeg trenger. Håper jeg har nok av støttepengene fra Lånekassen til å få betalt ut det jeg må dette semesteret.

  That's all folks!

 • These Are a Few of My Favorite Things

  Hei igjen :)

  Nå er det bare en snau uke igjen før jeg er hjemme i Bergen igjen, og jeg må si jeg gleder meg veldig!
  En glad nyhet er at jeg nå er offisielt ferdig med sommerkurset, så ingen fler lekser eller prøver eller noe,
  som vil si jeg kan faktisk slappe helt av den siste uken i Cali før turen hjemover.
  Jeg må flytte ut av dormrommet fredag, men skal bo de to siste dagene hos en amerikansk familie vi ble kjent med
  i slutten av Spring Break. Så får opplevd hvordan det er å feire 4. Juli hos en amerikansk familie, som jeg tror kan bli kjekt.

  Men jeg tenkte jeg kunne bruke dette innlegget til å dele noen av favoritt tingene mine med å bo i Long Beach.
  Sett rett bortifra v?ret ofc.

  Cha for Tea
  Dette er en slags kafe hvor du kan få iste, men ikke bare iste som smaker fersken og sånt, men alle slags smaker.
  Min absolutt favoritt er mango green tea, er syyykt god.

  BILLIG Starbucks
  Vi har to Starbucks på campus og ellers er det jo Starbucks pretty much overalt her nede, i forskjell til hjemme hvor det bare er en i sentrum.
  De har og mange flere valg. Mine all-time favoritter er Cool Lime Refresher og Vanilla Bean Frappuccino w/ Caramel Drizzle,
  men min nyeste favoritt er Cotton Candy Frappuccino.

  Disneyland
  Skolen ligger kanskje 20 minutter unna Disneyland & California Adventure,
  og jeg har ett års-pass som gir meg mulighet til å gå dit 315 dager i året!
  En enkelt billett er grisedyrt, men et års-pass koster $90 første månden og rundt $35
  resten av måndene. Totally worth it! Elsker det!

  Fri frakt
  Mange nettbutikker har gratis frakt rundt om i statene. I tillegg er det mange nettbutikker som ikke sender til
  Norge, som jeg nå kan bestille fra! F.eks. Forever 21 og Topshop...

  Bath & Body Works
  Bath & Body Works er min absolutte favoritt butikk. Den er kun i USA, men den er fantastisk!
  De selger body lotions, dusjgele, antibacs, duftelys og mye mer i alle slags herlige lukter!
  Ofte når jeg kjøper ting generelt, så kjøper jeg det fordi det lukter godt, så denne butikken var midt i blinken for meg.

  Dette er bare noen av favoritt tingene mine da, men hehe jaaahda så... 

   

 • Quick update

  Hei hei *flashes smile*

  Så ville ikke la det gå like lenge til neste gang jeg skrev, haha,
  men ikke akkurat mye som skjer for tiden så blir nok bare en
  kjapp oppdatering denne gang.

  Nå har jeg fullført Freshman året mitt hos CSULB. Vår semesteret
  sluttet 15. Mai, meeeeen lucky me så måtte jeg ta et sommerkurs
  i år. Vet ikke om jeg fortalte om at jeg måtte ta opp igjen et kurs
  forrige semester som gjorde at jeg må ta dette sommerkurset.

  Ja, dere gjettet det, det er et matte kurs... Varer til 2. juli, har
  flybilletter hem te Bergen 5. juli, noe som jeg gleder meg
  veldig til! Blir godt å kunne slappe av fra skole litt og se alle
  mine fantastiske venner som jeg savner så, pluss familie da ofc!
  Og blir kult å se når de feirer 4. Juli her, nasjonaldagen! :D 

  Men akkurat nå så er dette matte kurset jeg tilbringer tiden min på.
  Det er 3 ganger i uken, mandag;onsdag & torsdag, i 6-7 uker.
  Er i tredje uken nå, så whooo halvparten done, 21 dager igjen!
  Det er hektisk, det pensumet som egentlig er over 4-5 måneder,
  er nå stappet inn i litt over én måned. Har en prøve & "eksamen"
  hver uke, pluss en haug med lekser.

  Ellers enn det så er jeg ganske takknemlig for at jeg fikk innvilget
  støtte fra Lånekassen fra høsten av, for det ble for dyrt med skolen
  for meg å betale det på egen hånd siden jeg ikke har en jobb nå.

  Og til høst semesteret har jeg endelig fått registrert meg i flere
  moteklasser; "Fund of Apparel Production", "Introductory Textiles"
  & "Quick Sketch for Fashion". Sistenevnte er jeg veldig giret for,
  får endelig tegne litt! Og tekstil klassen virker intressant, men vet
  ikke helt om jeg liker lyden av den siste klassen der, håper på at det
  er enkelt materiale. 

  I tillegg så har jeg noen generell utdannings fag som må taes, en
  matte klasse som heter "Mathematical Ideas" som jeg har hørt er
  en "easy A", *krysser fingrene*, en kritisk tenkning klasse, litteratur klasse,
  som heter "Reading the World", håper på at den og er enkel.
  Pluss at jeg må ta en klasse til, skal enten ta kjemi (men tror den er full),
  biologi, statsvitenskap, eller noe lignende.

   

  Until next time!

 • Spring Break

  3 måneder senere...
  Haha, uff blir litt lenge mellom hver gang.
  Men iallefall det skjedde litt greier rundt spring break/påske,
  så her er litt om det (mest bilder, men det er jo kjekkest syns jeg!)

  Så tror det var ca. 2 uker før spring break at Kiana måtte til et museum for en oppgave,
  så hun gjorde det sånn at "gjengen" vår, eller en del av den iallefall, kunne gjør en hel dag ut av det.
  Så først dro vi, Ernest, Azay, Kiana og jeg, på det musuemet Kiana måtte til, det heter The Getty Center,
  som ligger i LA. Var alt fra malerier, skulpturer og interiør. Var ganske intressant.
  Etter det dro vi til Venice Beach, i Venice Cali.











  En liten uke senere kom (nesten hele) familien min på besøk til Long Beach til meg!
  Noe som var utrolig kjekt, selv om jeg hadde skole i en liten uke mens de var her.
  De kom onsdagen, så onsdagen, torsdagen og fredagen var det rett fra skolen til å møte de.
  Først hadde de booket seg inn på hotell rett ved downtown Long Beach, men jeg kunne busse dit.

  Så tar bare highlightsene som jeg har bilder til.
  Vi dro til Universal Studios Hollywood. Var utrolig mye kule effekter som ble brukt på attraksjonene.
  Vi var på en tur av studioene, var spennende å se alle scenene som blir brukt om og om igjen.










  Vi dro og til Santa Monica Pier. Det var veldig fint, og veldig kjekt.







  Når Spring Break begynte dro vi til San Fransisco.





















  Vi dro og til Hollywood på veien tilbake, men de bildene ligger tydeligvis ikke på laptopen min,
  så awww ingen bilder fra det.

  Till next time (forhåpentligvis om mindre enn tre måneder) ;)

 • Resten av Mitt 2014 i LB

  Hei alle sammen!

  Jeg vet, jeg vet. Veldig lite flink å blogge jevnlig.
  Ikke hat meg, er bare ikke egentlig spennende / jeg glemmer det.

  Okay så vi får vel starte fra Thanksgiving da.
  Så jeg ble med Kiana til hennes familie for å feire denne Amerikanske høytiden.
  Vi dro først til besteforeldrene hennes på moren sin side hvor vi feiret med de, moren og fetteren hennes.
  Der fikk vi kalkunlår, stuffing, søtpoteter, hjemmelaget croissant og eplepai. Veldig godt!
  Det var veldig casual og feiring, du tok deg mat når du ville og ellers gjorde du for det meste det du selv ville.
  Besteforeldrene satt og så på TV, mens vi andre satt gjerne og snakket. 

  Litt seinere dro vi videre til familien hennes på faren sin side.
  Vi snakket mest og var med faren og kjæresten hans, broren og ene onkelen hennes.
  Der var det veldig mange folk, og hauger med mat. Asiatisk / Filipinsk koltbord.
  Smakte bare litt for var så mett haha!

  Dagen etter tok onkelen hennes oss med ut og spiste på Asiatisk BBQ.
  Det var en grill på midten av bordet og så fikk vi kjøttet som vi steikte selv på siden.
  Og det var så mye mat, herregud! Prøvde mitt beste å spise alt som kom på fatet mitt,
  men måtte gi opp til slutt.
  Det var også her onkelen hennes ga meg kallenavnet "Moose".
  Så det er to historiere til dette kallenavnet, en offisiell og en overdrevet en.
  Den offisielle historien er at når vi satt og spise på denne resturangen sa onkelen til meg
  "easy there tiger" på et tidspunkt, og så tenkte han jo "vent, hva slags dyr er i Norge?"
  og første jeg kom på var jo elg så det var det jeg sa. Og etter det kaldte han meg "Moose".
  Så kommer den andre versjonen av historien som Sam kom opp med, Sam er en fyr fra bygningen.
  Okay, here we go:
  Så I Norge driver vi med elgjakt, og min familie skulle da på elgjakt. Så min far, min bror og jeg skulle dra.
  Det var to elgflokker og jeg gikk mot den ene og snudde ryggen fra de andre. Plutselig hører jeg skrik og det
  viser seg at den andre elgeflokken har angrepet min far og min bror. Så jeg ender opp med å redde de fra flokken
  og deretter fikk jeg kallenavnet "Moose".
  Nå er riktignok den historien veldig mye mer spennende og riktig når Sam forteller den, så sorry about that.

  Siste dagen brukte vi med faren & kjæresten og broren. Hvor vi var og spiste på en asiatisk resturang, veldig god mat.
  Etter det gikk vi på en arkade, som var veldig kjekt. Og så hang vi bare litt ut der før vi dro tilbake til CSULB på søndagen.
  Her er litt bilder (Kiana hadde nettopp fått selfie-stick og såååå...)





   

  Og så hadde Kiana bursdag i desember så det måtte jo feires og, så vi dro til Disneyland :D
  Eller vi var i parken Disney California Adventure, du kan og kjøpe sånn at du kan være i både
  i Disneyland resort og California Adventure, men det er dyrt nok med bare en, haha!
  Så vi var rundt omkring på alle slags turer og sånt de hadde, var veldig kjekt.
  Bilder beskriver bedre I think :)











   

  Var ikke så mye spennende som skjedde etter det i LB før jeg dro hjem til jul.
  Bare finals. Det var veldig morsomt med teater finalen hvor vi skulle ha et fake bryllup.
  Veldig gøyt, men måtte nesten vært der for blir bare teit med forklaring.
  Dessuten tror jeg at jeg har skrevet nok for nå.
  Får se om jeg skriver om julen hjemme senere.

   


   

 • Meeer dorm oppdatering

  Okay, så jeg vet det er en stund siden jeg blogget sist, men trust me, ikke mye spennende å fortelle om :P
  Går stortsett i skole og lekser, pluss trening to ganger i uken. Ofte ganske utslitt, mange seine kvelder med lekser...
  Men var på en konsert med Kiana helg for to uker siden, som var veldig kjekt, mye bra musikk og danset masse!

  På onsdag begynner Thanksgiving break, skal være med Kiana og hennes familie på Thanksgiving,
  så får se om jeg kan få blogget litt om det, for det er en ting ihvertfall jeg ikke er så veldig kjent med :)

  Men i mellomtiden så har vi endelig blitt ferdig med dorm døren vår! :D
  Disney tema! Med crossover mellom Disney slottet og Up!,
  og så lagde vi prinsesse inspirert Mikke Mus siluetter som navneskilt.
  Her er noen bilder:
















   

  xo,

  Marianne

 • Dormroom oppdatering

  Så dette er endringene vi har gjort på rommet vårt :)














 • FMD 155

  Professoren i denne klassen er veldig grei, hun er og den yngste læreren jeg har (tror jeg).
  I likhet til teater proffessoren min så har hun en mer "laid-back" stil og har en litt mer casual lærestil.
  Hun begynner som oftest timen med å spørre hva nytt i motebildet vi har fått med oss, føler det er basically sladder
  bare recaps som kunne tatt sted i kjendismagasiner. Men det er jo egentlig veldig relevant, og så er det gøyt og intressant.

  Utenom det så er det foredrag om basically hvordan mote industrien er bygget opp og fungerer.
  Så har vi hatt to prosjekter, fashion count & fashion current event, og så skal vi ha en til nå, designer/brand profiling.

  Så for "fashion count" prosjektet var jeg i gruppe med to andre jenter. Alle gruppene skulle velge et klesplagg hver, vi valgte shorts.
  Så møttes vi utenfor klassen, og satt og talte alle shortsene vi så komme forbi. Vi noterte ned detaljer som hvilke stoff, farge, lengde,
  hvor livet var, lommer, broderi element, ripped, brettet opp, osv... Vi så mest av lys vasket korte denim shorts med brettet opp som var ripped.
  Vi skrev en sammendrag og lagde en presentasjon av hva vi fant ut.

  "Fashion current event" var rett og slett å finne en nyhets artikkel om mote som var relevant akkurat da.
  Jeg valgte en artikkel fra H&M høst utgaven om at mote designere er inspirert mye av eventyr for tiden.
  Du skulle skrive et sammendrag og presentere artikkelen for klassen. 
  Mange som valgte artikler rundt fashion week, siden det var på den tiden vi hadde oppgaven.

  Og så har vi oppgaven som vi skal begynne på neste uke, "designer/brand profiling", som går ut på at du skal gjøre research på
  en designer eller mote merke og presentere det for klassen. Vi er to stk. i min gruppe, meg og en som heter Morgan.
  Og jeg hadde lyst å gjøre research på en designer som ikke er veldig kjent her, så selvfølgelig foreslo jeg Kristian Aadnevik.
  Har lyst å presenter hannes fantastiske design for flere! Og heldigvis var parteren min veldig intressert i det, viste henne noen av
  kolleksjonene hans og hun syns det virket veldig intressant. Så vi skal møtes på onsdag neste uke for å gjøre research og lage en
  powerpoint om han.

   
  Boken vi har i faget.

 • THEA 113

  Okay, så først av alt; hvem husker denne familien her?

  For de som ikke husker/vet det, så er det "Phil of the Future" som gikk på Disney Channel før.
  Og alle husker vel den sprøe faren til Phil, Lloyd Diffy?
   

  Skuespilleren heter Craig Anton. Og han er også en teater professor hos CSULB.
   

  Jupp, jeg har han til å lære meg om teater to ganger i uken.
  Og jeg må innrømme jeg var litt nervøs for denne teater klassen, men det er egentlig bare veldig morsomt.
  Han er utrolig morsom og vi gjøre veldig mye random shit..
  Det er mye leker og morsomme/spesielle øvelser. Noen ganger er de mer personlig krevende enn andre ganger.
  Og i mange av leksene må man gå litt inn i seg selv for å finne svarene.

  Så dette er et fag jeg tror jeg personlig kommer til å få mange gode erfaringer fra og ting å bruke i hverdagen.

 • MAPB 1 & ALI 145

  Okay, så jeg tenkte jeg kunne skrive noen innlegg om hver av klassene jeg tar framover.
  Litt om hva det er, hva vi gjør og hva jeg føler rundt det.
  Jeg kommer til å ta matte og engelsk timen sammen i dette innlegget.

  MAPB 1
  - Dette er en klasse i grunnleggende algebra.
  Det er egentlig ganske lett, har hatt vanskligere matte, men jeg må først skjønne hva det er snakk om.
  Av og til er det et problem at jeg ikke skjønner enkelte av begrepene de bruker, men har en jente i klassen
  som er veldig grei og hjelper meg hvis jeg trenger det. - Pluss at roomie er ganske hjelpsom også.
  Som sagt så tar matten mesteparten av tiden min. Professoren min gir lekser hver gang jeg har henne,
  4 av 5 dager i uken. Så sitter med mattelekser nesten hver eneste dag, inkludert helgen. 

  ALI 145
  - Dette er basically en engelsk klasse for internasjonale elever. Ikke mange i klassen, og mesteparten består
  av elever fra Asia, pluss en fra et land jeg ikke husker og en gutt(, og meg,) fra Norge. 
  Og jeg er ikke sikker på om noen av disse guttene fra Asia er stokk dum eller bare skjønner ingenting,
  men de irriterer meg noe grenseløst når jeg prøver å forklare noe og de bare ser dumt på meg.
  To av de spurte en gang hvor høy score jeg hadde fått på TOEFL testen, og jeg fikk jo over 90,
  og de bare "Whoa, you're a genious." Hahahaha, var sykt rart. Men ja så ikke helt fan av den klassen.
  Føler jeg blir lite utfordret i selv klassen, leksene er greie, men går super treigt i klassen.
  Og ikke engang get med started på proffessoren. Gawd som han irriterer meg! Jeg må gjenta meg selv
  sikkert 5 ganger før han forstår hva jeg sier. Og det er ikke pga. engelsk ferdighetene mine, for alle sier
  at jeg er flink i engelsk. Og det er greit, av og til snakker jeg ganske lavt, så kan skjønne når jeg må gjenta
  1-2 ganger for å få det høyere, men jesus da! Når jeg må gjenta meg for 3-5 gang kan du høre at jeg er irritert.
  Jaja, håper jeg kan bli flyttet til en høyere level engelsk klasse... 

 • Back to School

  Så nå er andre uken med skole ferdig og helgen er ankommet.
  Tenkte jeg raskt kunne gå gjennom alle klassene i dette innlegget,
  og så gå litt mer i detalj til hver av klassene senere.

  Dagene går for det meste i de forskjellige klassene og leksene til de.
  Matte har jeg jo 4 dager i uken med lekser hver dag, og da mener jeg inkludert helgen.
  Det er nok det som tar mesteparten av tiden min, men så er jeg flink til å prokastinere og da.
  Men engelsken er også en del lekser i, men ikke like tidskrevende.
  Det er intro til mote industri klassen & teater klassen som er det kjekkeste og er mer i klassen enn hjemme.

  Utenom klasser og lekser, så går dagene til å henge på rommet eller finne på noe med roomie, eller arrangemang som skolen har iblant.
  Som på onsdag & torsdag var "Week of Welcome" hvor de forskjellige klubbene og fraterneties & sororitys hadde masse boder hvor du kunne
  få vite om de, og pluss det best; FREE STUFF :D Stjal med meg en god del snop O:)
  I dag var noe som heter "Smorgasport 14", som var kinda det samme som WoW bare at det var noen karusell-type ting, litt som et karneval
  og food-trucks og turneringer.

   

   I morgen er det planlagt en "Meet & Greet" for bygningen vår, C, og F bygningen. Det kan bli veldig kjekt.
  Og så tror jeg at Kiana og jeg skal på en shopping tur, det tror jeg blir bra!

  Noe som er litt rart, er at på søndag er bursdagen min, jeg har ingen ide hva jeg skal finne på for noe spesielt,
  og familien min & vennene mine som jeg pleier å feire den med, er veldig langt vekk.
  MEN det blir nok en bra dag! :D Haha!

 • Dorm sweet dorm



  ...

  Det er litt mindre en uke siden jeg flyttet inn på campus nå, og dorm rommet er mer eller mindre ferdig innredet.
  Må få printet ut litt flere bilder til veggen min og finne ut hva mer jeg skal gjøre med resten av den selvklebrige tapeten,
  legger mest sannsynlig ut en update når det skjer endringer på rommet.

  Det spørsmålet jeg får flest av folk akkurat nå, "Hvordan er romkameraten din?". Roomien min og jeg kommer veldig godt overens.
  Kiana heter hun, og vi har ganske mye tilfelles. Tror vi kommer til å bli gode venner :) 

  Anyways, dette er rommet mitt.

  Før







  Etter:



















 • Life's a Beach - Enjoy the Waves

  Beach
  (noun)
  A place for relaxation, rest and tranquility.

  ...

  Ikke veldig mye nytt som har skjedd enda. Slo meg forresten at jeg glemte å nevne klassene jeg skal ta forrige innlegg.
  Rådgiveren min satt mer eller mindre sammen hele timeplanen min, hvilke klasser jeg skulle ta og sånn.
  Tror nok jeg får mer frihet til å velge selv senere. Okay så basic klassene mine er matte & engelsk.
  Matte; mandag, onsdag, torsdag & fredag. Engelsk; Tirsdag & torsdag.
  Så har jeg en klasse fra majoren min (Fashion Merchandising & Design) som heter "Introduction Fashion Industry".
  Beskrivelsen av faget:
  "Organization, structure and interrelationship of industries and services that comprise the business of fashion:
  terminology, designers, trade organizations and publications. Professional opportunities explored."
  Det tror jeg blir et spennende fag, det skal jeg ha mandag og onsdag.
  Så har vi den siste klassen min, som jeg er litt skeptisk til og litt usikker hvorfor ble valgt, men men. "Intro to Acting"
  Beskrivelse av faget:
  "Review of actors and acting, past and present; their work as artists; basic exercises in voice, diction, movement, and personality projection."
   
  Yeah, likte ikke helt den siste delen med basic exercises :/ Jaja, enjoy the waves I guess... Det har jeg tirsdag & torsdag iallefall.
  Håper også på at jeg skal få klart å trene jevnlig, spesielt ettersom jeg har gratis trening på campus. *krysser fingrene* 

  Er bare 6 dager til jeg flytter inn på campus nå, blir sikkert litt mer action da. Men har vært på stranden, Long Beach city beach.
  Hvor jeg ble solbrent. -Igjen... Må huske å smøre meg overalt, alltid. -.-
  No. 1 tips for jenter med porselen hud som meg som skal til Cali, HUSK SOLKREM!!! 
  Anyways, tok litt bilder, de ble ganske fine da.







   

 • Welcome to California

  Så nå har jeg vært i Long Beach, California i en uke, men la oss starte fra begynnelsen, shall we?

  Okay, så flyturene gikk veldig greit, bortsett fra at jeg stresset meg selv litt for jeg glemte at det var forskjell fra tiden i Norge og London.

  Jeg kom tidligere frem til Long Beach enn det jeg trodde, så ankom 21-22 tiden i US tid fredagen (som blir rundt 6-7 i norsk tid på lørdagen). Tok taxi fra flyplassen til et motell, men de var full, så måtte få tak i en ny taxi til et nytt motell. Men var ikke helt happy med det motellet, var downtown og jeg syns både motellet og nabolaget var litt sketchy så var bare der i 2 netter før jeg  fant et nytt motell.

  Så nå skal jeg bo på dette motellet, som er mye mer sentralt og nærmere til skolen. Så den 23. august flytter jeg inn på campus. Gleder meg veldig til å flytte inn på campus, tror det blir veldig kjekt å bo på skolen. Mye lettere å sosialisere seg og få fler venner fra skolen.

  Jeg har vært en del på campus, litt fordi det har vært diverse greier jeg har måtte få ordnet, men også bare fordi jeg liker å være på campus. Det er syyykt stort, det er 3x så stort som Disneyland :O De har sykt mye på campus, en del fast food "resturanger", sykt kul "bokhandel" med alt fra pcer til alt mulig av klær med skolens logo og slikt på og andre nikk nakk, "dagligvare" butikker, automater med brus/snop/chips/snacks, og bygninger for alt og ingenting! Jeg har fått tatt noen bilder, men ikke mange for det er så stort og jeg gidd rett og slett ikke å ta bilde av alt!







  I det siste har jeg fått ordnet det meste før skolestart, så om rundt 2 uker nå så er jeg ready to rumble! Jeg har til og med fått kjøpt meg macbook! Aaah, lykke! Vært så lei av å måtte "lure" den gamle skole pcen min til å slå seg på! Tok meg i gjennomsnitt mellom 5-7 forsøk å få den på!!

  Eeehm, vet ikke hva mer som er intressant å skrive, så tror jeg bare må ta å oppdatere dere senere etter jeg har flyttet inn og startet på skolen!

 • Help!

  Okay, så jeg har kanskje aldri helt vært kjent for å bruke mitt aller ytterste av effektivitet, men yeezus christ!
  Her skal det ikke bare pakkes, men totalt ryddes vekk ting fra rommet mitt ooog ha tid til mine kjære og nære før jeg drar!

  Er  bare klær igjen som må pakkes ned i esker og i koffert... Klærne jeg kan tenke meg å ta med har blitt en liten haug slengt i kofferten.
  Yuss, må nok gåes over et par ganger til! Det er mindre enn en uke igjen og føler jeg har shitloads å pakke... Nei, ikke bra...

  Men litt organisasjon på andre områder har vært på sin plass, så nå er det kjøpt inn ny reise organsierer og personlig almanakk.
  Så nå har jeg skrevet ut  det meste av nødvendige dokumenter jeg trenger. Skrev ut et kart over campus, føler jeg kommer til å få bruk for det!
  Og så har jeg fått det internasjonale stundent ID kortet mitt og det nye US SIM kortet mitt.







  Og så hadde jeg og Melissa en siste "bestie-dag" før jeg drar, siden hun er ikke hjemme mer før jeg drar, der vi begynte på  "journal" prosjektet vårt.
  Vi har næmlig tenkt å sende denne jorunalen frem og tilbake mellom hverandre sånn at vi hver får ha den i en måned hver.
  Tanken er å skrive ned hva som skjer og gjerne ta med bilder og sånt, slik at det på en måte blir en felles dagbok da.
  Så det var kjempe kjekt å få startet så smått på den, så skal jeg ha den med meg til USA først.







  OH EM GEE BARE 5 DAGER TIL JEG REISER!!!

 • Visa baby!

  Kjenner at ting begynner å nærme seg nå, gleder meg noe sinnsykt!

  I helgen kom passet mitt i posten, med visum side :D Så nå er jeg iallefall one step closer!

  For tiden har jeg begynt å rydde rommet mitt og alle mine eiendeler(!) i bokser, utenom det jeg skal ha med.
  Ikke kommet så forferdelig langt, men merker det er rart å se etterhvert på enkelte steder som ser tomt ut.
  Jeg har allerede gjort  meg tanker med hvilke klær jeg skal ta med, men jeg aner ikke hva av ting jeg skal ta med.
  Kommer ikke ta å ta med altfor mye av ting med, bare de tingene jeg føler etterhvert som jeg rydder må bli med.
  Gruer meg litt til å begynne på klesskapet, jeg har en del klær og jeg føler bare nå på sommeren så blir det mer!

  Vi får se hvordan det blir til slutt,
  hvor mange bokser jeg har med ting som skal være igjen hjemme og hva som pakkes med.

  BARE 3 UKER TIL JEG REISER NÅ!!

 • Embassy of the United States - Oslo

  Forrige torsdag dro jeg avgårde med nattoget fra Bergen til Oslo, noe det kjedeligste jeg vet er akkurat den lange turen med tog som det er,
  så jeg kunne dra på visum intervjuet mitt jeg hadde avtalt på fredagen kl. 11. Jeg reiste ca. kl. 23 torsdag kveld fra Bergen togstasjon og
  var framme på Oslo S ca. kl. 6.30 fredag morgen. Gjett om jeg var trøtt da,
  går jo ikke ann på noen som helst måte å få sove behagelig over en lengre periode på tog (dvs. vanlig togsete plass,
  aner ikke hvordan det er med komfort og sovekupé og stuff).
  Hvis jeg finner en behaglig stilling så kan jeg bare ligge der en viss periode før jeg våkner av at jeg har så døds vondt i nakken.
  Så sliten og trøtt som jeg var satt jeg no der og ventet på at noe som helst skulle åpne på Oslo S.
  Etter hvert åpnet Starbucks så jeg satt meg der og tok meg en kopp Cafe Mocha og satt der og ventet til butikker åpnet.
  De åpnet jo selvfølgelig ikke før kl. 10, så endte opp med å gå og loke fram og tilbake mellom der embassaden er og Karl Johan.
  Ble jo ikke særlig mye butikk kikking på meg før intervjuet, men det var no ikke så gale.

  Rundt 11-tiden stilte jeg meg i kø foran embassaden, og fikk etter en stund beskjed om at jeg hadde for stor veske(, noe jeg ikke syns den var,)
  så jeg måtte legge den fra meg på en 7/11 kiosk i nærheten. Så gjorde no det og stilte meg i kø igjen. De kom og sjekket passet mitt mens
  jeg sto i køen, og det var jo bare å stå og vente til du kom fram i køen. For å så legge alle løse og metall gjenstander i en boks som de scannet
  før du fikk gå inn. Måtte ta av meg skoene og siden de har metall foran og bak på seg og.

  Det var tre "stasjoner" inne på embassaden. Første gikk du til med en gang du kom inn for å levere fra deg dokumentasjon og pass, for å sette deg.
  Etter hvert ble du kønummeret ditt lest opp og du gikk til "bås" to. Der skulle du ta fingeravtrykk. Selvfølgelig skulle datamaskinen tulle seg, men han
  fyren som satt der var utrolig koslig. Vi tullet med at pcen alltid slår seg vrang akkurat når du trenger den, og de gjør det med vilje. Følte med han,
  skjer hele tiden med meg på jobb, akkurat når jeg skal sende ut bekreftelse-sms, da skal pcen kødde seg! Typisk. Så var mye fram og tilbake med pcen,
  fikk beskjed om å sette meg så skulle han rope meg opp igjen. Og etter en liten stund fikk jeg da tatt disse elektroniske fingeravtrykken,
  før jeg måtte sette meg for å vente igjen. Til slutt var det "intervju-delen", men det var ikke rare intervjuet. Han før meg ble spurt ut om hva, hvor og hvorfor.
  Jeg fikk spørsmålet om jeg får støtte av Lånekassen og om jeg hadde vandel. Svarte nei på begge (må visst betale første skoleåret selv nå)
  og da se jeg bare kunne gå igjen. Får passet og evt. visumet tilbake om ca. 10 dager (eller rundt 3-5 dager nå tenker jeg).

  Så var det bare å gå og slå ihjel 4 timer i Oslo. Ble litt vandring i butikker og sånt, tror jeg gikk strekningen fra Karl Johan gate og til Oslo S sikkert 6-7 ganger.
  Fikk kjøpt meg noen fine ting syns jeg. En kjole og et par utrolig søte shorts fra Zara, en utrolig kul/sexy topp og et "choker" smykke fra Gina Tricot,
  og et sett med 5 ringer fra Accessorize. I tillegg fant jeg en Ben & Jerry's scoop shop, eeeelsker Ben & Jerry's! Kjøpte meg en milkshake med en blanding av
  "Caramel Chew Chew" & "Chocolate Fudge Brownie", var utrolig digg :D

  Når jeg hadde tatt den lange togturen hjem og kom meg hjem, sto denne kofferten og ventet på meg. Mamma & pappa hadde kjøpt tidlig bursdagsgave til meg.
  Jeg trengte en ny koffert til reisen, og syns det var viktig å finne en "lightweight" koffert så ikke kofferten tok mesteparten av vekten fra meg. Og mamma og de
  valgte en knall rosa en, så jeg får iallefall med meg hvilke som er min!


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  3 UKER & 5 DAGER TIL JEG REISER :D

 • Update cupcake!

  Da var det en liten oppdatering som var på sin plass!
  Brikkene begynner å falle litt mer på plass nå,
  men føler det bare kommer flere og flere nye ting jeg må får gjort som jeg ikke har oppdaget tidligere. 

  Men nå har jeg iallefall fått ordnet en del mer! Fått bestilt flybillett, reiseforsikring & helseforsikring (siste fra skolen) og fått søkt på on-campus housing.
  Må framdeles få søkt på visum og tatt noen kartleggingsprøver i engelsk og matte som jeg ikke har tatt.

  Jeg reiser den 1. august så da er det bare 1 måned, 2 uker & 5 dager til USA!
  Gleder meg noe vilt, men framdeles rart å tenke på at det er så snart.

  Fant et fly som tar 18 timer og 48 min. Drar fra Flesland, Bergen og så først en mellomlanding i London, Heathrow,
  Så videre til mellomlanding i Phoenix, Arizona og så til slutt til Long Beach, California! 

   




 • USA To-Do List

  Heisann alle sammen!

  Siden det nå bare er noe rundt 2 måneder til jeg skal reise til Long Beach, California i USA for å studere tenkte jeg kunne begynne å blogge så smått om det.
  Akkurat nå går det ganske mye i jobb så blir sikkert ikke så mye blogging, men litt her og der når jeg får tid forløbig tenker jeg skal gå bra :)

  Jeg kan jo begynne med å dele den forløbig To-Do listen som jeg har akkurat nå, med noen unnagjorte ting;

  • TOEFL, Engelsk test. (Må ha minst 61 poeng) Score: 96 √
  • Sende vitnemål, orginal & oversettelse √
  • Sende økonomiske papirer
  • Søke om lån
  • Søke om visum
  • Søke på campus housing
  • Bestille flybilletter (helst med åpen returbillett)

  Noen av punktene er halvveis gjort, men det er litt stå nå siden det er litt motsiende konflikter med skolen og Lånekassen.
  Stress, men får som om det snart får ordnet seg sånn at jeg får gjort det jeg ellers må få gjort.

  Og så må jeg vel snart tenke på å rydde litt ut av skap og lignende, kanskje selge noe. Det som ikke kan arves av mine søstre.

  CSULB Gate Sign 

  13-012_campus-260w

 • Sy prosjekt no. 2

  Hei alle sammen :)

  Så jeg ble ferdig med den første av mine tre gensere i dag :D
  Her er litt av prosessen! 

  Dette er genser no. 1, øverst til venstre :3



  Mønsteret!

  Her er den nesten ferdig, bare kantene igjen.





  Her er den ferdig, bortsett fra at den trenger å bli strøket :P

   

  Neste sy prosjekt blir nok mamma sin tunika, men begynner ikke på den før neste uke antaklig...

 • Stikkord:

  Sy prosjekt no. 1

  Hey :)

  For ikke så lenge siden fikk jeg endelig mamma med meg på Stoff & Stil for å kjøpe stoffer og annet nødvendige ting til både de
  sy prosjektene jeg hadde planlagt, og noen sy prosjekter for mamma. Mamma ville ha en genser & en tunika,
  mens jeg ville sy tre gensere & en cape til høst/vinter sesongen (har nemlig ingen ordentlig jakker til høsten/vinteren).
  Her er stoffene vi kjøpte, 2 av stoffene var til mamma og 4 var til meg (a), pluss at vi kjøpte litt glidelåser og strass og sånt.

  Så begynte jeg ganske raskt på et av syprosjektene til mamma, genseren.
  Jeg kommer nok til å dokumentere mine sy prosjekter mer enn det jeg gjør på det til mamma,
  men her er iallefall noen bilder av genseren jeg sydde til mamma. :)

  Ble ikke helt fornøyd med baksiden siden det ble litt merkelig når jeg satt inn glidelåsen, men alt i alt ble jeg ganske så fornøyd.
  Jeg har begynt på en av mine gensre nå, så kommer sikkert litt bilder av det i morgen eller noe :)

 • Stikkord:

  OOTD 25.09.2013

  Hei igjen mine søte lesere!

  Her er enda en OOTD :P Enjoy!


  Topp: Simona blouse, Monki.
  Bukse: Olivia Regular Zip Leggings Noo6, Only. 

   

  Snart vil jeg nok legge ut bilder av noen syprosjekter jeg holder på med :) Take care :*

 • Stikkord:

  Love My Clothing

  Hei folkens :)

  Så bestevenninnen min, Melissa, jobber på LMC (Love My Clothing)Lagunen Storsenter,
  og jeg som den snille bestien jeg er, kommer jeg to the rescue når hun kjeder seg :P
  Og for tiden har hun fått lov og kle mannekengene som hun vil,
  så vi kledde to stk. sammen, og her er resultatet  :D

  Mannekeng no.1:

  Jakke:
  Black LPU - Garan 2, (Før 799,- Nå) 560,-
  Genser:  L. Beige LSW - Kayla 3, 499,-
  Bukse: Blue LTR - Krystal, (Før 499,- Nå) 349,-
  Sko:  Black L.Shoes 13-2-4, (Før 399,- Nå) 299,-
  Veske:  Beige Bag 2013-2, 599,-

  Mannekeng no.2:

  Jakke: Black LPU - Adela 2, 799,-
  Genser: White melange Tunic Gemma 2, (Før 399,- Nå) 299,-
  Bukse: Snake print LTR Krystal, (Før 499,- Nå) 349,-
  Sko: Black L.Shoes 13-2-3,(Før 399,- Nå) 299,-
  Veske: Red Bag-2013-(?), (Før 699,- Nå) 300,-

 • Stikkord:

  Tumblr!

  Hei alle sammen :)

  Jeg ser at jeg framdeles har noen lesere selv om jeg ikke er så aktiv, og dette setter jeg virkelig pris på.
  Jeg tenkte at jeg skulle prøve å blogge når det skjer noe spennende, som det egentlig ikke er så forferdelig ofte, men ja.

  MEN jeg har en tumblr blogg som jeg oppdaterer neste hver eneste dag for dere som vil følge litt med på meg xD
  Det er for det meste bilder som jeg liker, men jeg skriver litt av og til og (på engelsk). www.thisfeelslikeme.tumblr.com

   

  Take care.

 • Stikkord:

  Russetiden 2013

  Hei mine kjære søte lesere! :)

  Som noen av dere kanskje har fått med dere, så var jeg russ i år.
  3 fantastisk gøye uker :D Dåpen, Landstreffet og bare hele russetiden!
  Her er noen bilder fra min russetid :D















   

  Peace out fra Marianne ;*
   

 • Mitt 2012

  Hei alle sammen :)
  Her er mitt 2012 kort oppsumert!

  Januar, Februar & Mars -

  Fra øverst venstre: Januar (hele øverste rekke), februar (tre første nederste) og mars (siste).

  Januar: Høydepunktet i januar var catwalk oppgaven, som er det største prosjektet det skoleåret, vi hadde på skolen hvor vi sydde kjoler og andre plagg til årets catwalk. Catwalkens tema var Hollywood/røde løper. De to første kjolene jeg har på har jeg sydd selv, den siste har Melissa sydd!
  Februar: I februar var hele design&tekstil klassen i Oslo til Oslo Fashion week 2012 hvor vi så noen av designernes catwalk show, i tillegg var vi på besøk til forskjellige skoler vi kunne gå på etter videregående, som Esmod f.eks.
  Mars: Det største som skjedde i mars var prøve eksamen vi hadde. Oppgaven var å ta inspirasjon fra 1820-1840 tallet og sy ett plagg. Her får du ingen hjelp og må ta i bruk mappene og alt arbeid du har gjort til da, det var en veldig bra øvelse til selve eksamen.

  (April,) Mai & Juni-

  Øverst: Mai, midt & nederst: Juni

  (Skjedde ikke noe spesielt i april xD)
  Mai:
   17.mai var kjempe kjekt i år :D Jeg ble dratt med i 17.mai toget i By'n av speideren og senere på dagen, etter lunsjen, dro jeg til By'n igjen med Melissa og Sigrid for å gå på tivoliene :D
  Juni: I juni hadde jeg eksamen, og da skulle du designe en sommer kolleksjon og sy et tilbehør. Jeg trodde jeg gjorde det verre en jeg gjorde, var veldig fornøyd med 5-eren min :) Senere i juni var klassen på Akvariet og i Nordnesparken, det var super kos!

  Juli, August & September -

  Tre første: Juli, (neste bilde kom feil) andre til høyre oppe - tredje fra venstre nede: August, to siste: September

  Juli: Film maraton og overnatting med Melissa :D Campingferie med familien til Hadeland og Sverige.... Vi var i bl.a. Astrid Lindgrens land og Liseberg :)
  August: I begynnelsen av august var jeg på speiderleir, kretsleir i Seim Spurkeland. Leir er alltid kjekt og en utrolig gøy uke :D Når jeg kom hjem dro jeg og Melissa til By'n for å leke turister! Og så begynte jeg på VG3 påbygg. For en fantastisk klasse det viste seg å være :D Jeg ble også sammen med verdens beste gutt i hele verden <3
  September: Jeg ble 18 i september :D :D :D Endelig!!! Yaaay :) Vors på bursdagen min fredag 7. september og ut med Melissa og Jeanette :D

  Oktober, November & Desember -

  Øverst: Oktober & November, nederst, to første: November, siste: Desember

  Oktober: Var ganske mye ute med Melissa i oktober og begynnelsen av november :P
  November: I tilegg var jeg i London med mamma som en 18-års gave. Det var veldig kjekt. Du kan lese mer om den turen HER.
  Desember: Desember ble for det meste brukt på julegave shopping / laging. Lille julaften og julaften ble brukt med familien, før de dro på fjellet 1. juledag og jeg og storebroren min ble igjen hjemme i romjulen. 2. juledag var jeg med en venninne i By'n for å se på pepperkakebyen, og senere var jeg på middagsbesøk til farmoren & farfaren min med broren min, kusinene, fetteren og onkelen min og deretter ble jeg med kusinene mine på vors og ut. Senere i romjulen dro broren min til familien på fjellet og kom hjem igjen til nyttårsaften, i tillegg var jeg litt med kjæresten min, og den 29. og 30. var jeg med Melissa som var kommet hjem igjen fra Gran Canarie :D :D Og så ble jeg syk og smittet kjæresten min så planene våre på nyttårsaften ble avlyst og min bror dro ut nyttårsaften, og jeg var hjemme og syket meg og nøyet meg med å se på fyrverkeriet som lyste opp Bergens himmelen. Litt kjipt for det var ikke sånn årets nyttårsaften skulle være, men sånn kan det gikk :P

 • London!

  Hey folkens :)

  Jeg har nettopp vært i London, var der fra søndag til tirsdag, med mamma. Det var kjempe kjekt! :D
  Det var en slags 18-års presang :) Jeg og mamma klarte da å finne et hotell som lå veldig sentralt i London's shopping gater.
  Det var billig, som og viste på rommet. Det var knøtt lite xD Men som jeg sa til mamma, vi skulle jo nesten bare sove der, så det gikk jo helt fint.
  Hotellet lå rett ved Oxford Street, Regent Street og Bond Street :)

  Søndagen måtte jeg opp kl. 6 for å rekke flyet, og vi kom til London i 10-10.30 tiden. Vi fant hotellet og satt fra oss bagasjen på rommet
  før vi satt av sted til Oxford Street hvor vi shoppet litt. Vi gikk inn på noen butikker bl.a. Zara og Topshop før vi gikk på Garfunkel for å spise lunsj.
  Etter vi hadde spist og fått nøye forklaring på hvor vi skulle, møtte vi en av mine kusiner som har bodd 2-3 måneder i London nå (hun går på skole der).
  Da gikk vi langs Regent street ned til Picadilly Circus og videre til Leicester Square. Vi hadde snakket med henne om at vi ville se musikal, så da hjalp
  hun oss å finne billetter. Så avtalte vi med min tante (som var i London samtidig som oss) at vi skulle møtes litt senere til middag. Så da gikk min kusine,
  mamma og jeg tilbake til hotellet vårt og drakk mojito fra kartong (som vi hadde kjøpt i tax free) i engangs vinglass og spiste chips :P
  Jeg og mamma satt på sengen og min kusine på en krakk, det var lite plass som sagt. Så etter hvert stelte mamma og jeg oss før vi dro av sted for å møte
  min tante og venninnen hennes ved Covent Garden. Vi spiste på en resturant som het Tuttons.

  Mandagen brukte vi på å gå og se i Regent Street, stikke innom Starbucks og gå i Covent Garden Market. Det lå en David & Goliat butikk der,
  så jeg kjøpte en søt super deilig myk genser hvor det står "Chillin with my gnomies" og en kopp hvor det står mottoet mitt; "I love cupcakes".
  Masse gøyt å se på markedet med alt fra gamle telefoner, til smykker, til polarid kameraer og bøker. Vi spiste på Jamie Olivers  resturant, Union Jack, inne i Covent Garden Market.
  Senere på dagen var vi på musikal og så Queen musikalen "We Will Rock You" på Dominion Theatre. Historien var litt rar, men de var veldig flink å synge, spesielt hovedpersonen,
  han som spilte Galileo Figaro. Han var helt fantastisk!

  På tirsdag, etter vi hadde spist frokost, pakket og satt kofferten i resepsjonen, dro vi avgårde for å utforske Bond Street. Etter å ha gått på hele Bond Street og
  funnet ut at det bare var designer butikker der, snudde vi og konsentrerte oss om å finne stormagasinet som heter Selfridge, og på veien fant vi Forever 21.
  Det er seriøst min favoritt butikk! Den har så mye kult til billige priser! Jeg fikk et handlenett på vei inn, og fyllte det flittig opp med 7 plagg jeg ville prøve.
  Det var kjempe gøy når jeg prøvde, for alt passet og så bra ut! Jeg endte opp med 5 plagg :) To kjoler, en topp, et skjørt og en shorts! Beste butikken ever!
  Etter det gikk vi en tur innom Starbucks og så videre for å se litt. Vi fant Selfridge bare for å finne ut at det var dyre designer- og merkeklær der og snu og gå ut :P 
  Vi gikk rundt og så litt i Carnaby street før vi dro til hotellet for å hente bagasjen vår og finne taxi til Victoria station hvor vi tok tog til Gatwick flyplass. Vi hadde god tid, så vi gikk rundt
  på flyplassen. Vi gikk i tax free-en, på McDonalds og tok oss en Mojito i baren :P Så var det på flyet som landet i Bergen rundt 23.30 og rett innpå tax free-en der
  og kjøpe resten av det vi skulle ha før vi møtte pappa som hentet oss :) 

  NEW IN -


  Fra David & Goliat


  Fra Zara


  Fra David & Goliat


  Fra Forever 21


  Fra Forever 21


  Fra Forever 21


  (Den orginale fargen ^)

  (Mønsteret fremme ^)

  (Bak ^)
  Fra Forever 21 


  Fra Forever 21


  Fra Topshop


  Fra H&M

 • Instagram online!

  Hey folkens :)

  Jeg er suuuper busy fortiden, hater 3PÅ altså, det er så sykt mye å gjøre hele tiden!
  Men hvis du vil følge litt med på hva som skjer med så kan du følge meg på instagram :)
  Instagram har tilogmed blitt online, så besøk: http://instagram.com/mm_ka



   

 • Want!

  En av høstens nye farger, er burgunder, og dette er en farge jeg er veldig begeistret for. Her er litt diverse burgunder fargede plagg som er på min ønskeliste fra Gina Tricot denne høsten:

   

   

   

 • Russ 2013

  Helu folkens!

  Ja, vet det har vært en stund, men sånn er det bare av og til med meg. Deal with it :P
  Nå har jeg da begynt i 3. klasse (på videregående) og det vil si: JEG ER RUSS I 2013!!!
  Gleder meg noe helt vanvittig mye! Det blir så bra :)
  Jeg og Melissa (<- trykk for å komme til hennes blogg) er sykt giret, vi har billetter til landstreffet i Stavanger,
  og vi har bestilt russe stuff :D Her er det jeg har bestilt:

  FRA RUSSE SERVICE:
   T-Shirt Girl 94 

  T-shirt girl 94

  College Fleece Snow Sort
  College Fleece Snow Sort

  Flaggbag
  Flaggbag

   

  FRA RUSSEDRESS:
   
  Snekker jente blondes


  Norge sko


  Gull paljett bokstaver (TEKST: MARIANNE)


  Strykesett E

  Og så har jeg selvfølgelig bestilt russekort og russelue :) (Russekortene kan dere få se en gang nærmere russetiden :P)

 • New in!

  Så da er jeg hjemme fra sommerferien i Sverige, og jeg har jo selvfølgelig vært litt på shopping :)
  (Btw. jeg er ikke sikker på alle butikkene, men jeg skrev ned merkene de er fra ;D)


  F.v.: Denim shorts - Vila, Highwaist shorts - Pieces, Cookie Monster tank - Rock Metal,
  High-low skjørt - Mia Mia, Heklet blode topp - Objects Collectors Item .


  Westy Denim Shorts fra Vila, kjøpt på Outlet i Sverige.


  Funky Highwaist Long Shorts/Black  fra Pieces, kjøpt i en butikk i Sverige
  med bl.a. Vero Moda/Only klær.



  Cookie Monster Nom Nom Nom tank top fra Rock Metal, kjøpt i en butikk i Sverige. 


  High-low chiffon skjørt fra Mia Mia, kjøpt i en butikk i Sverige.



  Bom Bom Top In 62 fra Object Collectors Item, kjøpt i en butikk i Sverige.

 • Update - i bilder

  Her er bilder fra 17.mai til 24.mai :D (Masse bilder med Melissa (sjekk bloggen hennes HER) skjønningen)










































 • Dagen i dag - I bilder














 • God 17. mai!

  Hei alle sammen :)

  Ville bare si gratulerer med dagen og ha en en strålende 17. mai videre!

  505633040_60b099c84f_z_large

  1305643177000_ta_russetog2011_01_3791886698x698r_large

  7215338992_904786efd3_c_large

  17mai1_large

   347612-9-1305651863408_large

  942450-12-1337197661485_large
  Kilde: Weheartit

 • Ny header!

  Ny header :D




 • Par å se opp til

  Hei :)

  Jeg tenkte jeg bare skulle ha et lite innlegg om kjendis par som er verdt å se opp til :) Her er tre par som er som skapt forandre og gir håp om at ekte kjærlighet finnes, iallefall føler jeg at det gjør det.

  Tori & Dean
   
  (Tori Spelling og Dean McDermott)
  Bare se på reality showet deres (nyeste versjonen av det er Tori & Dean: Home Sweet Hollywood {Sesong 6}. Selvom de krangler, VELDIG sjeldent, finner de alltid fort ut av det, og de er bare som to biter av et pussle spill, de bare passer sammen!

  Ice & Coco
   
  De er sykt søte sammen og har et veldig bra forhold.

  Khloè & Lamar
  Khloe-kardashian-lamar-odom-show-promo-images-0413111-580x752_large
  (Khloé Kardashian og Lamar Odom)
  De er er så bra sammen, og Lamar behandler henne som en prinsesse. 

 • KONY 2012

   

  Jeg oppdaget en orginasisjon som heter Invisible Children og en video i dag.Det finnes også et arrangement som heter "Cover The Night". Dette er en støtte sak der vi mennesker skal få opp øynene og finne ut av hvem Joseph Kony er. 

  Joseph Kony driver med barneslaveri. Han kidnapper barn, tvinger guttene til å bli barne soldater og drepe sine egene foreldre, og jentene blir tvunget til å være sex slaver. Jeg vil være med å gjøre denne mannen kjent, få opp øynene til folk, og få stoppet han. 

  Se videoen HER.

  Støtt Invisible Children HER. 

  Bli med i arrangementet, og ler mer HER.  

  Håper flest mulig ser dette, deler det, og kanskje kjøper det "kit'et" :) 

   

 • Get ready, here I come :)

  Heisann alle sammen!

  Det er en stund siden jeg har blogget ordentlig, men jeg skal se om jeg klarer å forbedre meg. Men ikke denne uken, for om 10 minutter kanskje så skal jeg avgårde for å treffe noen jenter fra klassen som jeg skal ta tog med. Vi skal nemlig til Oslo, vi skal bl.a. se Oslo Fashion Week :D

  Det tror jeg blir kjempe gøy! Det er ikke bare vi fra klassen da, det er jo hele klassen, men det er vi som tar toget :P (De som tar toget med meg er bl.a. Melissa og Jeanette, sjekk bloggene deres ved å trykke på navnene :D) Vi skal ta natttoget, og vi er i Oslo rundt 6.30 i morgen -.-" Så da skal vi komme oss på pensjonatet som vi skal sove på og sette fra oss bagasjen før vi skal en liten tur å utforske litt av Oslo og finne oss noe frokost før vi skal møte resten av klassen som har tatt fly på Oslo S kl. 12 :)

  Vi skal på fashion week og så skal rundt på diverse skoler og på operaen og sånn. Vi skal utforske muligheter som vi kan ha etter videregående og sånn :)

  Men mer blogging om turen får det bli når jeg er tilbake lørdag :D BLOGGES ;P

 • Eye Majic Instant Eye Shadow

  Eye Majic Instant Eye Shadow, min sponsor velkomstpakke fra superkul.no :D Det er rett og slett en pakke med 7 forskjellige øyenskygger med 2 av samme øyenskygge i hver boks.

  Det kule med Eye Majic er at det tar mindre enn ett minutt og ta på, du presser bare applikatorene på øyelokkene godt og tar av etter noen sekunder og blender gjerne litt. Det er mange kule kombinasjoner og farger!

  Sjekk ut alle de kule Eye Majic på superkul, http://www.superkul.no/sminke-hudpleie-337/sminke-449/eyemajic-instant-eyeshadow-482/

   

 • Hverdagssnakk - 12/1/2012

  Hey gorgeous people <3

  Jeg er ganske stresset for tiden, mye som foregår på en gang akkurat nå :P PFO oppgaven, Catwalk oppgaven hvor jeg må sitte igjen på skolen og sy så mye jeg kan, hjemmeprosjektene med søstrene mines drakter og diverse fritidsaktiviter og slikt :P

  Derfor har jeg glemt dere litt bort, og jeg hadde planer om å oppdatere dere på prosjektene mine mye før, men det får heller bli nå. Jeg starter med PFO oppgaven, hvor vi skulle lage en kolleksjon bestående av en bukse/shorts/tights, en vest og en hatt. - Hatten må vi vente med å lage til senere, for vi er så opptatt og slikt på skolen. Men iallefall, jeg har jo fortalt at jeg er ferdig med vesten og er nå godt i gang med shortsen.

  Først bleket jeg både denimen og stripe & stjerne stoffet. Det ble ganske så stilig :P





  // Private

  Så var det å sy på stripe & stjerne stoffet på denim forstykkene og lage lommer på.


  // Private

  Jeg fikk også sydd hoftestykkene på bakstykkene og neste ting er å klippe ut gylf og sy det på, så når jeg får gjort litt mer så blir det mer oppdatering :)

 • Thank you people <3

  Hei folkens :)

  Nååååw, dere er så kule mine kjære lesere! Dere går inn og sjekker bloggen SELV om jeg ikke poster noe på lenge! :) (a) Dere er de beste leserne i verden :D

  Jeg har vært litt opptatt/ikke hatt pc en stund, men nå er jeg back and ready for action!

  Det blir mange nye skisser i skisseblokken framover, og bilder fra diverse prosjekter både på skolen og på hjemmefronten, så stay tuned ;)

  Tumblr_kym53rzfpw1qazko2o1_400_large//Weheartit

 • Hverdagssnakk - 6/12/2011

  Heisann alle sammen :D

  Okei, så det er desember og det snør.... NOOOOOOOO! :O Okei, jeg har laget en pro & con liste for snø, enjoy!

  POSITIVT

  NEGATIVT

  Ser pent ut

  Julestemning

  Det er kaldt

  Det er vanskelig å gå i

  Du får det i fjeset og ser
  ingenting hvis det blåser

  Ofte kommer det snø oppi
  skoene

  Det er glatt hvis mange har
  gått samme sted

  Snøen kan falle ned på deg
  fra trær o.l.

  Det er alltid slaps, så hvor enn
  du går blir du våt på/i skoene!

  Hvis det regner blir det is

  Men her er noen bilder av hvor pent det ser ut, så hvis det ikke hadde vært så irriterende og bare sett pent ut hadde det vært greit :D








  Source// Private

 • Hverdagssnakk - 28/11/2011

  Hey gorgeous :)

  I dag har jeg stått på og fått ferdig vesten min i PFO-en. Den ble kjempe stilig, men fy søren hvor stress det var!
  Elsker at den er sånn at jeg kan bruke den på begge sidene, den ene litt knæsj i og den andre litt nøytral!



  Source// Private

  Også har jeg vært i By'n i dag for å handle litt inn til julegaver som jeg må begynt å lage, men også for å kjøpe noen ting inn til lykter vi skal lage på speideren. Og jeg kom ikke i mindre julestemning av at stjernene i gågaten var kommet opp :D :D


  Source// Private

 • Hverdagssnakk - 25/11/2011

  Hei allesammen :)

  Jeg har nettopp vært inne på Superkul sine nettsider, og gjett om de har masse morsomt xD Her er noen morsomme/kule produkter jeg likte :P

  Joe Boxer Orange (kjølebag) (<-- trykk for å komme til produktet)

   

  Joe Boxer Orange (kjølebag)

  Den hadde vært så sinnsykt praktisk å ha på rommet/skolen :D Det er stress når jeg vil ta med ting på skolen og det må stå kjølig.... Den kostet bare 149 kr :O

  Hjerte- panne m/ 4 former (stekepanne) (<-- trykk for å komme til produktet)

  Hjerte-panne m/4 Former (Stekepanne)

  Ohhhh! Vil bruke denne til å lage pannekaker :D :D <3 179 kr :)

  Gro din egen lavendel (plante) (<-- trykk for å komme til produktet)

   

  Gro Din Egen Lavendel (Plante)

  Syns dette var ganske kult :P De hadde "grow your own popcorn" og mye annet også xD 89 kr :)

  Gro Din Egen Lavendel (Plante)
 • Hverdagssnakk - 24/11/2011

  Heisann alle sammen :D

  Her er det lovede bilde av antrekket "satt sammen" :P




 • Hverdagssnakk - 23/11/2011

  Hej hej!

  Da blir det enda litt mer snakk om barne kostyme prosjektet :) I dag laget jeg "ridder hette" :D Den ble ganske tøff :P

  Source// Private

  Fra siden :)Source// Private

  Forfra :D

   

  Også sydd på knappene, men har ikke fått tatt bilde av det enda, men tenkte å ta bilde av alt sammen en gang og liten close-up av knappene :P

 • Hverdagssnakk - 21/11/2011

  Hei hei alle sammen :D

  Da tenker jeg det er på tide å snakke litt om det andre store prosjektet som jeg har på skolen!
  Det andre prosjektet jeg har snakket om er i produksjons timene, mens dette prosjektet er i PFO timene :)

  Som dere kanskje husker fra forrige måned så hadde jeg fått en MEGA tegneoppgave? Vel, det var bare forberedning til det vi gjør på nå. Nemlig å realisere noen av skissene og lage et antrekk bestående av en hatt, en bukse og en vest. Jeg har bestemt meg for at mitt antrekk skal bestå av en svart/grå bowler hatt, neon gul vest og en denim shorts m/ amerikansk flagg frampå. Det tror jeg blir kult ;)

  Her er moodboardet.
   Source// Private

  Og så har jeg kommet ganske godt i gang i dag på vesten, og jeg og læreren min kom på den brilliante ideen at jeg kunne lage den slik at jeg kan bruke den vrangen også. Med den neon gule knæsj fargen utenpå og en nøytral grå tone inni. For da har jeg en ganske allsidig vest altså :D Slik ser det ut foreløbig :)


  Source// Private

 • Hverdagssnakk - 18/11/20

  Hei hei alle sammen :)

  Så her er fortsettelsen på prosessen av barne kostymene vi holder på meg på skolen!

  Den ferdige jakken m/ belte og litt av tightsen vises.

  Buksen, "ridder tights".

  Belte, som ble ganske skjønt sammen med resten :D

  Slik har jeg planer om å plassere knappene, har bare ikke kommet så langt ennå :P

  Dette er da Helene med kostymet på og det satt veldig bra :) - Grunnet at foreldre som ikke vil ha bilder av barna sine lagt ut, har jeg sensorert ansiktet hennes.

  Nå er det bare å sy knappene på og lage hodeplagget/ridder hetten igjen så er det helt ferdig :D

 • Hverdagssnakk - 8/11/2011

  Hallo hallo alle sammen :D

  Wow, nå er det lenge siden jeg har hatt et hverdagssnakk innlegg :P Det blir ikke mye SNAKK i dag, blir i grunn mest bilder... Jeg tok nemlig ganske mange bilder i dag på skolen når jeg holdt på med vårt nåværende prosjekt i produksjon.

  Vi lager nemlig kostymer til barnehagebarn i 3-4 års alderen {, de er såååå skjønne :3} med inspirasjon fra den gotiske middelalderen :) Jeg bestemte meg for å lage et ridder kostyme selv om jeg fikk en jente. Liker å gjøre litt motsatt av det som er forventet xD

  Skissen min for kostymet :)






  Dette er bare kjappe modeller av kostymet slik at vi kunne få prøvd det på barnehage ungene.


  Etter litt endringer av lengde & bredde på buksene var det å klippe ut alle stykkene i stoff. Tighsten er i en sølv farget, som du kan få se senere.


  Ermene på jakken.




  Bak og foran på jakken :)

 • For me, Halloween is just an excuse to dress up.

  Hei hei folkens :)

  Så da er enda en Halloween over, og da er det bare å se fram til neste år :P

  Jeg er veldig fan av Halloween, fordi da får man kle seg ut :D Det er en unnskyldning for meg til å bare kle meg ut og være kanskje enda litt rarere enn vanlig, hvis det er mulig da :P

  Så her er litt bilder fra min Halloween ;)


  Source// Private

  Dette er da de fine godteposene jeg laget til :D


  Source// Private

  Og dette er innholdet, masse "skumle" innpakninger :P


  Source// Private

  Fylte hele den store fine bollen med godteposer, bare synd at det ikke var så mange som kom :( *sadface*


  Source// Private

  Og dette er da jeg og min søster på vei til å gå knask og knep :) Jeg tok inspirasjon fra Sugar Skulls, mens hun tok den mere kjente varianten; heks ;D

  {Dette er sugar skulls og min inspirasjon til kostyme}

  480f3dac04040cd181c646661ff738d1_large

  Orig-13681891_large

  Sugar_skull_by_shira_chan_largeSource// Weheartit

   Turquoise Sugar Skull

  Sugar skull makeup

  Sugar Skull Face
  Source// Pinterest

 • Hverdagssnakk - 28/10/2011 {Update!}

  Hej hej allihopa!

  Så da fikk jeg litt lyst til å bare oppdatere dere på noen ting i livet mitt, siden jeg ikke har vært så flink å blogge om det på en stund nå....

  På skolen nå så har jeg på mandag og tirsdag, denne uken, hatt fri for å jobbe med oppgaver pga. lærerene var på seminar. Den ene oppgaven var lett og var gjort på null komma niks, mens den andre var en GIGA oppgave som jeg ikke fikk ferdig på to dager en gang! Vi skulle tegne 150 skisser {50 hatter x 50 vester x 50 bukser} + 5 kolleksjoner m/ 3 antrekk + moodboard++ Så jeg vet ikke om dere la merke til det, siden jeg faktisk klarte å blogg som vanlig, var det litt hektisk de dagene :P

  Source// Private

  På torsdag var det OD-dagen for nesten alle vgs skolene i Norge, hvor alle elevene skal ut og finne seg jobb til den dagen slik at vi får tjent minst 400 kr. I år var inntektene til Rwanda. Ettersom etter folkemordet i 1994 ble mesteparten av befolkingen bestående av nesten bare ungdommer. 70% av befolkingen i Rwanda er under 25 år og mange dropper ut av skolen etter ungdomsskolen. Derfor går inntektene til at det skal bygges videregående skoler. - Jeg jobbet hos farmoren min i lampebutikken hennes, og det er alltid kjekt å være med farmor :)

  Ellers på skolen holder vi nå på med et prosjekt hvor vi skal ta inspirasjon fra den Gotiske Middelalderen og lage karnivals kostymer. Jeg har bestemt meg for å lage et jente ridder kostyme, og akkurat nå holder på å strikke en del av rustningen til det. Det blir gøy når barna skal komme å prøve på tirsdag, håper bare jeg blir ferdig med det jeg trenger til da :P

  Jeg og kusinen min, Helene, fortsetter vår tradisjon ved at jeg nå har kapret oss et par billetter til premiere dagen til Breaking Dawn - Part 1 :)
  Source// Facebook

  Men nå skal jeg fortsette å se på the Vampire Diaries season 3, episode 7 Ghost World :D { Denne sesongen er DØDS bra!!! :D <3}
  3037169553_1_3_c2ybes2r_large
  Source// Weheartit 

 • Hverdagssnakk - 30/9/2011

  Heisann peppsann :D

  Skal vi ta for oss skoledagen først kanskje? Vel, det er gym 1. og 2. time som vanlig på fredager. Og da siden jeg var en av de to jentene som tok Cooperen forrige gang, var det jeg og guttene igjen i gymsalen. Hehe, jadda :P Vi spilte kanonball og gjørnefotball, noe som faktisk var ganske kjekt og jeg ble god og svett samtidig. It's a win win :D

  Så var det videre til å fortsette på det nyeste prosjektet vi har i produksjon. Vi lager vesker :D Jeg bestemte meg egentlig ganske tidlig for hvilke slags veske jeg ville ha, så i dag klippet jeg ut alle bitene og begynte å sy litt. Men dere får ikke se mer enn dette før vesken er helt ferdig :)


  Source// Private

  Når jeg kom meg hjem var det rett og pakke til turen jeg skal på i helgen. Så jeg blir borte fra etter dette innlegget til det nye innlegget på SØNDAG en gang... Det blir sykt kos i dette finværet, gleder meg :)

  PS. I løpet av dagen skal det komme et nytt gjeste-innlegg på den engelske bloggen min HER, iallefall håper jeg gjesten husker å legge det ut :P Men anyways, stay tuned der! ;)

 • Hverdagssnakk - 29/9/2011

  Hei hei :)

  Så etter jeg sto opp 06:30, i stedet for 07:00, fikk jeg straks bedre tid om morgenen kjente jeg.... {Teknisk sett sto jeg ikke opp fra sengen før sånn 6:40 eller 45, og samme med kl. 7, tar alltid på snus-knappen i 10 min og ligger opptil 5 min til xD} Tror jeg skal begynne med det fra nå av... Jeg fikk lagd klart alt til en salat {unntatt den manglende agurken, *sad face*} som jeg skulle ha med på skolen og hev oppi speider kopp-fat-og-bestikk-settet mitt is sekken, før jeg hadde fin tid på å spise frokost før jeg gikk.

  Lunchen min så da slik ut:

   

  Source// Private

  Salat m/ gulrot og ananas :) - Liker forresten at det ble litt bakvendt med meg og Ingeborg i dag. Hun hadde nemlig hatt hjemelagde rundstykker, cookies og fruktsalat til lunch i dag, og jeg hadde salat. Jeg var litt sunnere enn henne i dag. Og det pleier å være sånn at jeg er mega usunn og hun er mega sunn xD

  Anyways! Noen gladmeldinger for i dag var at jeg fikk 5- på tegne oppgaven i drakthistorien {hun var veldig fornøyd med skissene mine, men må øve på moodboard og presentasjonstegning}, moodboardet dro hun ganske mye ned på. Men alt i alt, en helt super karakter :D
  Jeg fikk også en 6 på engelsk muntlig framføring :D :D :D Hun syns jeg snakket veldig bra flytende engelsk, og hadde bra vokubular :) Kjempe fornøyd ;)

  Etter skolen var det rett hjem, og på veldig kort tid fikk jeg: levert to engelsk oppgaver, lest og gjort oppgavene i material kunnskap og fikk skrevet ferdig og levert innleveringsoppgaven i samfunnsfag som skulle leveres til søndag :D - Syns jeg har vært effektiv, og greit å slippe å tenke på noe mer skole ting denne helgen, spesielt når jeg skal på tur! :)

  Så var det på speider og være UTE med de skjønne speiderbarna mine :) Vi hadde konkurranse hvor det var om å finne mest mulig ting i naturen på bokstaver, og de vi trodde kom til å finne minst fant mest :D Kjempe kult! Og så var hinderløype med blind for øynene :) De er så flinke! - Men så måtte jeg gå ca. en halv time før møtet sluttet fordi jeg skulle sitte barnevakt.

  Og da er vi rundt! For nå sitter jeg her og passer på de to skjønneste, snilleste barna i hele verden :D - De går og legger seg før de må fordi at de vil lese :D Liker det  I tillegg, moren deres er utrolig koslig! Hun kjøper inn kjeks til meg så jeg ikke skal "sulte" :3 Og i tillegg får jeg penger, jeg mener HALLO?! Kan det bli bedre?

  Source// Private

  PS. Alle folk i Bergen/Fana område! Sett av 6. november 18.00 i kalenderen deres, da blir det nemlig LUDOTURNERING på Birkeland Menighetshus m/ vaffler og brus :) Gå inn HER og meld deg på eventen og les litt mer om turneringen ;D

 • Dag 28 - 10 Fineste Dyr

  1. Mikki, hunden vår :D - Norsk elghund er han.


  Source// Private

  2. Bianca, hunden til naboene våre på fjellet :3

  3. Golden Retriever

  4. Engelsk Cocker Spaniel {samme rase som Bianca ^)

  Source// Google

  5. Katter

  6. Kaniner

  7. Hester

  8. Marsvin

  9. Hamster

  10. Skalarer {Angelfish}

  Source// Google

   

 • Hverdagssnakk - 23/9/2011

  Hey :)

  Så i dag har jeg en del bilder å dele. - Jeg liker å legge ut innlegg med bilder, for det er det jeg liker best ved innlegg jeg leser selv :P

  Først av det jeg har sydd på skolen, en sommerfugl :) <3 Dette er med noe som heter applikasjon, og det er en type dekorasjons teknikk når man syr hvor man tar et slags papir som har lim på begge sider og stryker på slik at det sitter fast når du syr det på :)


  Source// Private

  Den ble litt søt syns jeg ;P

  Og så en annen ting, jeg fant et sjal liggende rundt i huset og tenkte "dette vil se SÅÅÅ skjønt ut på Mikki", og det gjorde det :D ♥ ♥ 




  Source// Private

  Åååå! Han er jo bare en så elskverdig søtnos :) ♥ Og se hvor han vokser :O

  Jeg har også laget hjemmelaget pizza i dag :) Om nom nom! :D Kjøttdeig/pølse/ananas/tomat pizzaer ;)





  Source// Private
   

  Ellers har jeg vært på nattkafé for ungdom i dag, noe som alltid er gøy med mye sosialisering og singstar/guitar hero, snacks, og i dag var det spillkveld :) Det er annen hver fredag fra 19.30-20.00 på Birkeland Menighetshus {over etasjen}, så alle ungdommer i Bergens området: KOM KOM :D

  Men nå skal jeg se ferdig den HELT NYE Vampire Diaries episoden før jeg legger meg, så natti <3

   

  PS. Nytt innlegg på den engelske bloggen min, stikk innom da vel ;) Friday Guests no. 1 {<-- Trykk}

 • Hverdagssnakk - 22/9/2011

  Hei og hopp alle sammen :)

  Så jeg ville egentlig bare vise fram det kule sommerfugl penalet jeg har sydd til å ha alle tusjene til Sommerfugl i :) {Oppdager gruppen min heter Sommerfugl ♥ }




  Source// Private

  Litt fornøyd jeg :) Blå/grønn sommerfugl motiv stoff og grått blankt for :P

  Ja, men nå må jeg gå å finne fram alt jeg trenger til gymmen og cooperen i morgen {blææææh} og så får jeg lese litt og legge meg :P Natti 

 • Hverdagssnakk - 21/9/2011

  Heisann folkens :)

  Ikke så VELDIG mye som har skjedd i dag, men tenkte kanskje jeg skulle vise dere antrekket for i dag :)
  Jeg vil at dere skal se noen av de tingene jeg kjøpte på lørdag på, for det ser mye bedre ut på en på en kleshenger ;P

  Source// Private


  Wearing What: Marine blå bluse fra Risøe & high-waist jeans fra Only.

   

  BTW. Sjekk ut klassebloggen vi har i klassen: 2DHDT Slåtthaug vgs :)

 • Hverdagssnakk - 19/9/2011

  Hei hei folkens :)

  I dag har da de vært utflukt med klassen til By'n, på såkalte bedriftsbesøk. Da var vi rundt litt omkring i forskjellige bedrifter som har med søm og slikt å gjøre. Vi var på Snerten Snelle AS, Vestlandsdrakten AS & Quiltehuset, Husfliden og T. Micheal.

  Etter vi hadde vært på Snerten Snelle og Vestlandsdrakten & Quiltehuset var det "friminutt" der vi fikk en halv time på oss på og gå å spise elle bare være i By'n før vi skulle møte igjen. Så da gikk Sunniva, Jeanette, Melissa, Sigrid og jeg på en slags resturant/bar som heter Jacob Aall som ligger i øverste etasjen i Xhibition. Der bestilte jeg og Melissa varm sjokolade og Jeanette kaffe. Melissa og jeg var ganske ivrig bilde-takere :P







  Source// Private

  Så var det til Husfliden sin butikk, hvor Anastasia fant sin nye bestevenn :) Se hvor de ligner da :D ♥ 

  Source// Private

  Jeg må ærlig inrømme at de tre første bedriftbesøkene var egentlig ganske kjedelig fordi jeg egentlig ikke intresserer meg så mye innenfor akkurat de holder på med. Eller det blir feil for jeg gjør jo det siden de syr, men jeg vil ikke drive med det på den måten de gjør. Så mens vi gikk bortover mot neste bedrift la jeg merke til noe merkelig oppover en vegg.






  Source// Private

  Det var i grunn ganske merkelig. En haug med sko var hengt opp utenpå en byging xD Jaja, var jo ganske kult også ;)

  Men SÅ var det videre til T. Michael, og han er så kuuul! Hehe, Sunniva ble helt starstruck :P :) Og så har han så kul butikk, elske innredningen :) Og jeg har vært i butikken hans før, men da oppdaget jeg ikke kvinne klærne som sto på et enslig stativ ganske bortgjemt. Men WOW! Det var de mest unike kvinne-klærne jeg har sett. - Han driver stortsett med herre-klær :P



























  Source// Private

  Klassen spurte spørsmål og han svarte, her er et kort sammendrag av det jeg husker han sa.
  Han utdannet seg på yrkesskolen i Bergen, som nå heter Årstad,  og de hadde det veldig gøy i den lille klassen deres. Læreren vår, som var sensoren deres under svenneprøven, sa at alle hadde vært utrolig talentfulle og alle hadde fått høye karakterer. T. Michael sa i tillegg at alle jobber innen dette yrket.
  Han hadde jobbet ganske mye internasjonalt, i bl.a. London og Paris og jobbet på kolleksjoner litt rundt om.  Og selv om han egentlig syr herre-klær hadde han laget en kvinne-kolleksjon for noen år siden. Så han hadde ikke bare jobbet med herre-klær.
  Når det kom til insperasjon så sa han at han ofte bygger på og forbedrer kolleksjoner, men at inspirasjonen aldri er den samme når han legger til ekstra detaljer. Akkurat nå er inspirasjonen hans gamle fotografier hvor man hadde naturbilder som bakgrunn og gjerne hadde med seg en ting som var det fineste du hadde og du ble tatt bilde av. Jeg tror han sa det var fra 1920 denne måten å ta bilder på var. Læreren vår sa at disse bildene tok lang tid å ta, så derfor ser mange alvorlige ut fordi det tar lang tid.
  Han snakket også ganske mye om hvordan han lager skoene sine, hvordan han dro for å finne noen til å produsere sko som han designet. Men det husker jeg ikke alt om.
  Noe som var litt gøy å høre er at han gledet seg til å gå på jobb hver eneste dag. 

  Før vi dro hjem gikk vi på besøk til en ny secondhand butikk her i Bergen som heter Secondlove. Det var utrolig mye kult, kjempe gøy med en bruktbutikk hvor man veldig lett finner gøye og fine ting. Kjøpte meg en svart litt oversized bluse/topp i litt kult stoff som jeg kan bruke til å bygge antrekk på m/ f.eks masse lange smykker og slikt. Den kostet bare 80 kr, så jeg gikk på magefølelsen :P I tilegg likte jeg også veldig godt at de hadde en fashion quote i taket :D


  "Fashion is not something that excist in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to with ideas, the way we live, what is happening" COCO CHANEL


  Source// Private

   


  Q: Har du noen gang vært på bedriftsbesøk med klassen?
  Har du hørt om T. Michael før nå? 

 • Hverdagssnakk - 14/9/2011

  Hej hej!

  Sorry for lite blogging, jeg har vært ganske opptatt med å gjøre klart til jentekveld forrige søndag, jeg har også vært syk. Men iallefall, her er bildene fra søndag :)

   































 • Hverdagssnakk - 8/9/2011

  Heisann :)

   Bla... bla... bla... skole...

  SPEIDEREN :D Når jeg kom på speideren i dag visste jeg at det kom til å bli et bra møte, det var tross alt bålkos som sto på planen, og på menyen sto det Red Velvet cupcakes fra Vanja ♥ :D I tillegg var det en regnbue som kom for å hilse på :D


  Source// Private

  Vi fikk speiderungene våre i arbeid med saging, hogging og tenning av bål og de koste seg egentlig ganske mye tror jeg :D Imens fikk jeg en gave av Vanja, en sommerfugl paraply :D ♥  Siden vi og oppdagerne våre heter Sommerfugl var det bare rett og rimelig at det var sommerfugler på :) Den var kjempe søt og passet i lommen :D




  Source// Private

  Når vi hadde fått litt fyr på bålet og det egentlig ikke var noe mer å gjøre med bålet, fant Vanja fram cupcakes, og som vanlig klarte jeg da ikke få inn i hodet mitt at jeg skulle ta bilde av den før jeg glefset den i meg... Jeg som hadde lovet meg selv og forevige det øyeblikket, *snufs* :'(

  Anyways! De var KJEMPE gode, skal enten få oppskriften eller få Vanja til å lage en hel haug til meg! I tillegg må jeg teste ut om det går ann å mikse de frosting oppskriftene jeg har fått i løpet av de siste dagene, håper det ;)

  En annen gladmelding er at Vanja tok med seg the Hunger Games serien til meg som jeg hadde spurt om :D Jeg har lest serien før for en god stund siden, men vil lese den igjen for den er så bra! Den første boken kommer jo på kino snart, men kan ikke si at jeg er imponert over traileren {, skal uannsett se den da, siden boken er så bra}... Så den serien er å anbefale på det sterkeste ;)


  Source// Private


  Q: Har du smakt hjemmelagde Red Velvet cupcakes før?
  Har du lest the Hunger Games? 

 • Hverdagssnakk - 7/9/2011

  Hei og hopp alle sammen :D

  Så i dag er da bursdagen min, da er jeg blitt 17 år :) {Bare ET år til jeg er 18!!!! :D} Og da ble det {sjokolade og plain} crossoints til frokost, takk mamma! ♥ Og jeg fikk også en gave når jeg satt der og nøt frokosten min :) Jeg fikk en rosa SATS bag, rosa SATS håndkle og rosa SATS drikkeflaske, noe som jeg trengte. {Jeg hadde planer om å ta bilde og legge ut, men har rett og slett ikke hatt tid, legger det inn i denne posten i morgen ;P} - Det var fra søskene mine :P Så fikk jeg et gavekort av mamma og pappa {, selvlaget, den beste typen :D :D}, hvor det da sto at jeg kunne ta med meg mamma på shopping på lørdag så skal hun betale ;D Gleder meg, må begynne å tenke shopping liste xD ♥ 

  Obs! Lagt til 8/9/2011 Source// Private

  Så var det av sted på skolen med lunsj fullpakket med godis! "Utstyr" til å lage iskaffe, resten av muffinsene og noen cookies, YUM! ♥ :D Etter første time fikk jeg en cupcake m/ rosa veldig pent lagt til frosting av Sigrid, glemte å ta bilde før den ble oppspist (a) Og så etter andre time, rett før storefri fant jeg ut at jeg hadde glemt koppen min så jeg kunne ikke lage iskaffe :( MEN(!) så kom andre delen av gaven til Sigrid, hun er alt for søt :P, og det var inkludert DEN digre koppen! Saved the day :D Det var snop oppi da, så tømte vi opp i en pose slik at jeg kunne bruke den  :P - I tillegg fikk jeg en kjempe søt panda ring og et smykke med en konvolutt og due og en beskjed oppi konvolutten som sa "J'taime" Her er bilder av ringen, smykke og koppen {, litt dårlig, sorry}








  Source// Private

  Etter skolen var det nesten bare rett hjem og legge fra meg tingene mine før jeg dro til By'n for å møte Sigrid for vi skulle spise og så gå på kino. Vi gikk på Burger King fordi der hadde vi kupong med sånn studentmeny m/ whooper jr. liten drikke og pommes frites. Det var veldig smått, men egentlig helt greit fordi vi skulle jo spise snacks etterpå :P


  Source// Private

  Og så var det videre til kinoen. I kino kiosken brukte vi våre gratis-mono-popcorn kuponger, og jeg kjøpte meg en Snapple - Pink Lemonade og to Skittles (en + 5 kr for en til) og det var mer enn nok, har til og med en Skittle pose igjen :P Vi så da the Rise of the Planet of the Apes. Jeg syns det var en veldig bra laget film og budskapet var bra, men skjønnte ikke alt alltid... Det var liksom litt lite sammenheng på enkelte steder... Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det :P Jaja, gå og se den, det var verdt det :P


  Source// Google

  Jeg likte egentlig best han sirkusorangotangen, han var kul :D :D :D


  Source// Google

   

  Q: Har du en venn som gjør utrolig søte ting for deg?
  Har du sett the Rise of the Planet of the Apes? {Hva syns du?} 

 • Hverdagssnakk - 6/9/2011

  Hei igjen folkens ;-*

  Det blir et litt kjapt fortalt innlegg i dag, grunnet at jeg faktisk må få lagt meg :P Kom litt senere hjem fra rovermøte i dag en planlagt xD

  På skolen har det gått ut på å finne ikke-eksisterende informasjon om Anne Lise Tollefsen til en presentasjon jeg, Sigrid og Jeanette skal ha. Og i tillegg ble det litt miksforståelser, så det endte opp med at jeg satt og ordnet ganske mye på designet på bloggen {headeren er midlertidig}... :S Men vi fikk det vi trengte, selv om det kanskje ble litt urettferdig fordelt....

  Så var det rovermøte som jeg hadde sett fram til hele dagen, CUPCAKE møte :D :D <3 Det var utrolig gøyt, vi lagde masse gøye muffins :) Blåbær muffins, muffins med {jeg tror det var} kransekake deig og vanlige lyse muffins. Og noen var i blomsterform. - I tillegg var det blå og grønn glasur til. YUMMY!

  Vi fikk også gjort ferdig teksten øverst på fyrstebanneret vårt og hørte på norsk Disney og Kaptein Sabeltann musikk :)  {Vi er veldig glad i musikk av den litt mer barsnlige sjangren ;) }

  Her er noen bilder fra møte:












  Source// Private

   

  Q: Hva syns du om designet?
  Hva er din yndlings muffins type? 

 • Hverdagssnakk - 5/9/2011

  Hei hei!

  I dag har jeg hatt PFO på skolen og jeg har sydd prøvelappe lommer :P Jeanslomme og utenpåsydd lomme.


  Source// Private

  Og når jeg kom hjem lagde jeg middag :D Pytt i panne m/ karbonader ;)

  Source// Private

  Og så har jeg laget muffins :D ♥ ♥ ♥ Med egenkomponert oppskrift {bla. grovt mel, banan, gulrot, youghurt}, noen som er interessert i at jeg deler den?

  Source// Private

  Jeg laget de til onsdag, for jeg ville ha muffins til bursdags lunsj :P Er ikke sikker på om jeg skal lage glasur enda, hmmm ;)

   

   

  Q: Har du sydd lommer før?
  Har du laget egne oppskrifter noen gang? 

   

   

   

   

  PS. Ny DIY Monday på Hit Me With Your Smile :D

 • Hverdagssnakk - 4/9/2011

  Hej alla flickar och pojkar :)

  Da er jeg tilbake fra helgeturen med speideren :D Det gikk veldig bra og det var veldig gøy! Selv om det begynte å regne på lørdag, den dagen vi skulle ut og telte, og det ble litt klaging på tung sekk og langt og gå og slikt! Men det gjorde jeg også da jeg var på den alderen og skulle gå den turen, så jeg skal ikke uttale meg om det :P Vi kom oss da til der vi skulle være, selv om vi ble minus to til slutt for de savnet foreldrene sine :/ Og det kan jeg heller ikke uttale meg om, for da jeg var på en annen tur når jeg var mindre måtte pappa hente meg fordi jeg savnet han og mamma sånn xD

  Det var veldig koslig første natten på hytten, og når vi endelig hadde kommet oss opp, jeg og Vanja hadde fått av oss sekkene full i mat (,og hun med et 9,5 kg telt,), satt opp teltet og skiftet til tørre klær på lørdagen var det veldig gøy å telte også :D - Det syns alle de andre også, og det er jo alltid kjekt!

  I dag fikk vi pakket ned både sekker og telt og kom oss nedover. Og nedover turen gikk kjempe mye fortere enn veien opp! :O - Vi kom oss ned med hytten 2 timer før bussen gikk :P Og noe som var litt morsomt var at det var en slags aktivitetsdag nede med hytten og rett over der en skole er, så mens vi ventet på å gå bortover mot bussen fikk de underholdt seg litt. 


  Source// Google

  (Sikkert sånn noen av de små følte :P ^ Stakkarne, sin første telttur i regn xD)

  Jeg var skikkelig lettet da jeg og Vanja fikk lesset ut av all maten og hun teltet og skulle komme oss hjemover :) Kom rett hjem til hjemmelaget pizza, og etterpå en deilig dusj og litt selvpleie :P - Jeg har barbert leggene (,alltid god følelse etterpå), pleiet føttene mine (, noe som trengtes etter den turen de hadde gått gjennom med våte sko og slikt,) og lagt ny neglelakk :)

  Nå skal jeg faktisk snart legge meg, slik at jeg får en god natts søvn til i morgen sånn at jeg kan våkne opp og gå på skolen med litt energi... Men tviler på at jeg ikke kommer til å være sliten i morgen, tror nemlig at jeg begynner å bli syk... Merket det et par dager før helgen, og vet ikke hvor mye turen hjalp xD - Jaja, jeg overlever ;)

   

   

  Q: Hvordan har din helg vært?
  Har du teltet ute i regn før?

   

   

   

   

 • Hverdagssnakk - 2/9/2011

  Hej hej allihopa!

  I dag har vi hatt gym de to første timene på skolen, hate hate!!!! HVORFOR skal man ha gym på en FREDAG??!!! Jaja, men det var jo ikke så verst halvparten av tiden da... Vi spillte slåball, noe som er helt greit... :P

  Men så etter gym og vi hadde fått fikset oss litt (, min klasse... ikke elektro xD,) dro vi til By'n hvor vi gikk rundt og så på Raff Design 2011 :) Det gjorde vi i fjor og, der jeg oppdaget mitt design idol, Kristian Aadnevik :D Han er jo så DØDS flink, og han kommer i tillegg fra Fana :D ♥ ♥ ♥ 

  Anyways, her er noen bilder fra utstillingene i butikkene :) - Det er bare noen få, det var MANGE fler!


  Source// Private

  Oleanas utstilling.


  Source// Private

  Fuggi Baggi Designs utstilling.




  Source// Private


  Her er fra hun designeren Sigrid, Jeanette og jeg skal skrive om! Anne Lise Tollefsen. Hun er en designer jeg tror jeg skal holde et øye med! :)







  Source// Private

  Åååå! Kristian Aadnevik er jo så fantastisk flink!!!!! - Vil lage sånne klær som designer!

  Btw. en VIKTIG beskjed: Jeg skal på tur i helgen, så da blir det ikke nytt innlegg før søndag... Da blir det både dag 4 og 5 for 10 Ting - 29 Dager :)

   

   

  Q: Har du vært på RAFF (2010/2011)?
  Hva var din yndlings designer fra utstillingen?

   

   

   

   

 • Hverdagssnakk - 31/8/2011

  Hei igjen folkens :)

  Ikke mye som har skjedd på skolen i dag, lagd mønster, hatt KrF presentasjon og begynt å sy prøvelapp på (jeans) lomme. :P Det gøyeste jeg gjorde på var egentlig å endre på blogg designet i friminuttet xD

  Men ette skolen bar det av sted på kjøretime :D Jeg syns det er så gøy å øvekjøre! Det er skikkelig spennende, men blir alltid litt nervøs :P Jeg kjørt ganske mye også i dag :) Det er skikkelig rart å tenke på at "jeg har ikke førerkort, men kjører allikavel i trafikken". Jeg må øve meg mer på snikkjøring, 


  Source// Private

  Akkurat nå er jeg nettopp kommet hjem fra ledermøte, og det er alltid koslig :D Tror ikke mange andre har ledermøter som oss :P Det er alltid selvfølfelig å komme oss gjennom sakene vi må diskutere, og så er det maaat! :D Mat, mat, himmelske mat! :P I dag var det hjemmelagde skoleboller og saft :D :D YUM! - Spiste kanskje litt for mange xD


  Source// Private

   

   

  Q: Tar du kjøretimer?
  Har du vært på slike møter?

   

   

   

   

 • Hverdagssnakk - 29/8/2011

  Hej hej alihopa!

  Sorry for at det ble veldig seint innlegg, holder på med å fornye designet som dere sikkert ser :P Det blir mer endringer, men bare vær tålmodige :)

  Anyways, vi har da hatt PFO på skolen i dag og da fortsatte jeg, og ble ferdig, med penalet til sysakene mine. Her er bilder (, jeg gidd ikke å forklare alle bildene):














  Source// Private

  Og ellers har jeg kost meg med min nye favoritt "varme" drikke som min kusine, Helene, introduserte meg for :) ISKAFFE! - Men ikke bare vanlig, det må være sjokolade kaffe og halve koppen med vanilje is :P (PS. Merete, hvis du leser dette: Ikke gidd å sladre, du kan heller få smake en gang!)

  Source// Private

  Ooooo! Det hadde jeg nesten glemt! Se hva jeg fikk i posten i dag da:


  Source// Private

  Noen av klistremerkene mine fra GetGlue :D :D - Nesten ingen av de kule da, men har bestillt de nå :) De er jo gratis!!!!! :D

  Glemte forresten og legge ut dette skjønne bildet av Ingeborg som har klatret opp i tre når jeg, Vanja og hun var på søndagstur til Hottentott skogen for å sjekke terrenget og slikt til vi skal der med oppdagerne ;P (Ikke veldig bra bildekvalitet, men men.)


  Source// Private

  Og helt til slutt, ikke glem å stikke innom den andre bloggen min og få med deg DIY Monday no. 2  (klikk for å komme til innlegget) ;)

   

  Q: Hva syns du om designet så langt?
  Liker du vanlig iskaffe, eller er du som meg og må ha det helt spesielt?

   

   

   

   

 • Hverdagssnakk - 25/8/2011

  Heisann hoppsann fallerallera, her er jeg! :D

  Akkurat nå sitter jeg og hører på musikk og prøver å overdøve det hersens bråket som er nede på Nesttun! Skjønner ikke hvorfor de skyter NÅ?! Små barn har jo lagt seg og det er jo ganske høyt?!

  Anyways, litt blandet gøy dag på skolen i dag. Vi lærte først om fibrer og sånt, ganske kjedelig egentlig. Men SÅ ble det ganske gøy, Ade hvis du leser dette be prepared to be jealous, vi hadde Edle(Edle!, Ade :P) og vi hadde om drakthistorie. Denne gang ble det om oldtiden i Hellas og de fine draktene deres, jeg lærte at de stortsett lagde helt formløse klær og tok et belte for litt former... Og så fikk vi DEN gøye oppgaven! Vi skal designe klær med insperasjon fra grekentiden og ideer bare ploppet inn i hodet mitt :D ♥ Her er en av skissene:


  Source// Private

  Og før jeg glemmer det, så meg nesten vise det fine penalet mitt :D Imponerte til og med Thomas fra elektro xD (Sydd det på ungdomsskolen ♥)


  Source// Private

  Alle de fine blyantene, fargeblyantene og tusjene min ♥ 


  Source// Private

  Og ellers har vi hatt norsk og engelsk, og jeg holdt på å sovne i norsk timen :/ Stakkars lærer :P



  Source// Private

  Glemte å ta bilde av den fantastiske lunsjen min i dag :( Jeg hadde kuttet opp en agurk og fire gulrøtter og laget dip :D Maarud tortilla dip med Q lett rømme! ♥ ♥ YUM! Det var KJEMPE godt!

  Ellers har jeg vært på høstens første oppdagermøte i dag :) Alltid kjekt! Vi fikk til og med en ny liten oppdager!  Hun hadde rødt hår sånn som Vanja! :D :D - Men nå er jeg dobbelt så sjalu :( Vi hadde om gitterkoder, lært det før men det er kjempe lenge siden så husket ingenting xD Men heldigvis tror jeg at jeg kan det godt nok til å huske det en stund nå ;)


  Source// Speiderprogram

  Eks. Marianne blir 

   

  Q: Har du noen gøye oppgaver på skolen akkurat nå?
  Vet du hva gitterkode er for noe?

   

   

   

   


  Ps. Leser du min engelske blogg? Så lik den på fb HER! (Har gruppe til denne bloggen HER, men har planer om å snart gjøre det til en fan side også :) Fram til det, det er bare til å joine gruppen ♥)

 • Hverdagssnakk - 24/8/2011

  Hej allihopa!

  I dag hadde da Silje (trykk for å komme til henne's blogg :D) bursdag, stikk innom henne og si gratulerer med dagen ;), og i den anledningen ville jeg (og senere Sigrid) gi henne en gave. Bare en liten en. Og det var da jeg bestemte meg for å lage en muffins til henne, og ikke bare det! Den skulle være opp i et glass, som noen sikkert syns hørtes litt rart ut, MEN det er utrolig praktisk og ganske så kult! I tillegg kjøpte Sigrid en stor kopp og fylte den med masse snop! Selv om det var plan B, så er det tanken som teller! Slik ble muffinsen på glass:










  Source// Private

  Jeg skulle egentlig lage en helt annen type muffins til henne, men siden den ble HELT ødelagt måtte hun få en av de som jeg hadde laget til meg selv som var litt "sunnere" og jeg hadde tenkt meg å ha til frokost og lunsj og sånt. Det er banan, gulrot og youghurt i :) - Ikke veldig mye sukker og slikt, VELDIG gode! Men jeg fikk jo framdeles, men jeg tok uten frosting. Dette pluss en banan var lunsjen min i dag:


  Source// Private

  Sigrid fikk og smake og det var en stor hit, vi har store planer om å lage en hel bunch og dele mellom oss :P Men jeg har framdeles to igjen som jeg skal ha til frokost i morgen, heldige meg :D

  Ellers var det den aller første samfunnsfag timen i dag, hvor vi er satt sammen med elektro folkene på skolen, som er en ren gutteklasse :P (En nesten ren jente klasse {sett bortifra to gutter} + en ren gutte klasse, bound to be success xD) Vi snakket om politikk og vi ble delt inn i grupper nesten med en gang. Jeg kom på gruppe med en som het Thomas og en som het Ørjan, de var utrolig greie. Thomas var veldig morsom også :P - Anyways, vi fikk utdelt et parti som vi skal lage presentasjon om til neste uke. Vi fikk KRF, og om jeg så skal si det selv så fikk vi startet ganske bra med en god plan :P Ettersom verken jeg eller Ørjan hadde PC xD

  I tillegg hadde vi PFO, hvor vi fortsatte på penalet til sysakene våre, som vi begynte med på mandag. Det er for at vi skal øve oss på noen teknikker vi lærte. Slik er det blitt foreløpig:








  Source// Private

  De to øverste bildene var veldig dårlige, for du ser ikke sømmene som jeg har sydd, men jeg har sydd halvparten der eller noe... Syns det blir skjønt :D

   

   

  Q: Har du noen gang lagd muffins på glass?
   Har du bakt muffins med grønnsaker/frukt i, i så fall gi meg oppskriften? :)

   

   

   

 • Hverdagssnakk - 23/8/2011

  Hei hei alle sammen :)

  I dag har det ikke skjedd så altfor mye, men tenkte at det lille som er interessant og fortelle om blir kanskje enda bedre med noen bilder?

  Dette er min utrolig fine industri symaskin på skolen. Elsk  Den er så god og sy med :D


  Lunsjen min i dag :) Jeg er SUNN :P Det var salat med agurk og druer, og litt ost når det ikke var mer druer igjen!


  Dette er da PFO( - Prosjekt til Fordypning,) mappen min som jeg har dekorert litt :P Syns den ble ganske kul ;)



  Åååå! Så har vi mine lifesavers! Elevkalenderen og en planlegger som jeg skrev ut fra nettet. Klarer meg ikke uten dem. Pleier å ha elevkalenderen på skolen og ha planleggeren med meg andre steder.

  Source// Private

  Kupongene er noe av det beste med elevkalenderen :) Se, GRATIS popcorn :D :D :D 

  Ellers har jeg bakt muffins, men mer om det i morgen ;)

   

  Q: Har du elevkalenderen?
  Hva er din favoritt kupong?

   

   

   

 • Hverdagssnakk 19/8/2011

  Heisann hoppsann!

  Jeg kan vel begynne med gårsdagens Rihanna konsert :)

  Selv om hun, som dagen før, ikke kom 21.15, men 22, så var det utrolig gøyt, og er kjempe fornøyd med min intensive konstante hyling. Men litt skuffet over de 2-3 første sangene. For det første sang hun mindre enn halvparten av sangene, og hun sang ikke det bra en gang!

  Men så ble det bare bedre og bedre utover kvelden! Sang med på de fleste sangene og var veldig fornøyd med Man Down! ELSKER den sangen! Kom forresten i BA med begge søstrene mine. Se her:

  Jeg er hun til høyre :) (BA pulse side 29 {tror jeg})

  Avslutningen var kul regnet konfetti :P

  Så var kl. blitt bortimot 23.45 og det var slutt. Da var alle på vei hjem og gatene i Bergen sentrum var oversvømt med konsert-glade mennesker :P Var litt morsomt xD

  Men så var det da jeg som skulle opp kl. 6.30 etter å ha kommet hjem i 1-tiden... -.-" Ja, det gikk nesten ikke... Men som den superhelten jeg er, fikk jeg meg opp og vekket til og med broren min(, som er UMULIG å vekke,) og fikk sendt ham av gårde på skolen til riktig tid(, jeg er flink :D)!

  Så var det og komme seg til Sigrid som aldri hadde vært på Troldhaugen før (, hvor vi da skulle møte 8.15,) og gå sammen slik at hun fant veien :D

  Iallefall, vi skulle høre på et foredrag om motivasjon med Marco. Han har vært og forelest på undomsskolen min også, men ikke samme forelesning. Han er veldig morsom og grei og syntes litt synd på ham den første delen av foredraget :P For alle var så trøtte og slitne at når han spurte ett spørsmål var det ingen respons...

  Men så fikk vi en liten pause, og det ble mye bedre etter den. Han snakket for det meste om selvtillit, det var egentlig veldig interresant. Selvom det sikkert ikke virket som om jeg syns det fordi jeg holdt på å sovne... Men det var det!

  Så var det å vandre tilbake til skolen for lunsj før vi skulle på tur rundt Smørås. Når jeg kom hjem, verket føttene mine, men har en mistanke om at det er skoene mine sin skyld :P

  Og da var det HELG!

  Da jeg kom hjem klarte jeg og komme meg til sengen og kollapse, jeg tok en høneblund xD Så bar det av sted for å møte Malene :D

  Hun er alltid gøy å være med :) Vi kjøpte noe chips, grønnsaker og ting til dip som vi skulle ha til et møte senere. Så gikk vi bort til henne og snakket og koste oss, helt til de andre som skulle være med på møte kom. Da kuttet vi opp grønnsakene og lagde dippene og satt oss ned og diskuterte, spiste og snakket litt om andre ting. Kjempe kosligt møte med andre ord :D

  Så kom jeg hjem til et nesten slutt bursdags selskap og snek meg noen kakestykker før jeg satt meg ned for å se en film som het Obsessed da alle hadde gått. Og nå skal jeg bare gå og legge meg, snakkes i morgen mine kjære ;)

 • Hverdagssnakk - 18/8/2011

  Heisann folkens :)

  Det jeg har gjort på i hele dag, på skolen, var å lage collage.

  Meningen er at vi skulle lage et collage med et rom som representerer oss, gjerne med et bilde av oss inni rommet også.

  Så jeg har sittet lent over pulten og klippet i blader i hele dag, og nå har jeg bare vondt i ryggen... -.- Slik ser det ut foreløpig med plassering, har ikke begynt å lime enda.

  Ja og så etter skolen var det for å møte Vanja, som jeg er med-oppdagerleder sammen med, og vi hadde vårt mest effektive planleggings møte noensinne! Vi ble jo ferdig med halvårsplanen fort som bare det.

  Og nå skal jeg hvert øyeblikk på Rihanna konsert :D - Det får dere vite mer om i morgen :) - Ciao <3


  Q: (til de som har vært/skal på Rihanna konserten) HVA SYNS DU OM KONSERTEN?
  HAR DU DET BRA PÅ SKOLEN SÅ LANGT?

 • Hverdagssnakk - 17/8/2011

  Heisann :)

  Så i dag var det da første skoledag. Det var ikke spesielt spennende, faktisk var den ganske kjedelig. Vel, først av alt kom Sigrid bortom før skolen, for bussen kom en time før vi begynte, og det var jo en grei start på dagen. Men så var det jo det at når vi kom på skolen måtte vi stå i hallen i en evighet mens rektor hadde en lang unødvendig tale som jeg ikke husker engang. Så gikk hver av klassene til sine klasserom.

  Tumblr_lq1uhngidy1qm0mipo1_500_large
  Source// Weheartit

  Så satt min klasse, 2DHTEa (2 Design og Håndverk Tekstil a), og snakket om utstyr, timeplan osv... Og så måtte alle intervjue hverandre, men det fleste kjente hverandre så var ikke mye vits :P Så var det å gå ned og høre på IT fyren snakke om Elev-PCen og deretter hente bøkene våre. Vi fikk 8 bøker, og jeg tror at over halvparten er til programfaget.

  Så endelig fikk vi gå hjem, og Sigrid ble med meg hjem igjen. Vi lekte med Mikki, lagde milkshake og så på TV for det meste :P Fant ut at jeg var litt kjedelig å være med i dag, men tar det igjen en annen gang jeg xD

  Og i morgen blir det Rihanna konsert :D :D :D Gleder meg ♥

  Nå skal jeg sette på Limitless, med Bradely Cooper (♥ ♥), og så skal jeg legge meg for jeg skal ganske tidlig opp i morgen :( Jaja, rutinene må inn siden jeg skal begynne 8.15 hver dag fra neste uke av :/

   

  Q: Begynte du på skolen i dag, eller begynner du 22. ?
  Var du på Rihanna konsterten i dag, eller skal du i morgen?

   

   

   

   

   


 • Hverdagssnakk - 16/8/2011

  Hei alle sammen! (*med Mr. Melk stemme*)

  Første ting jeg gjorde i dag etter jeg sto opp, var å lage en frokost smoothie. Den besto av en halv banan, et halvt eple, to-tre spiseskjeer tine youghurt ja vanilje , litt frokostjuice(, eneste juicen vi hadde,) og litt müsli. Det er ikke den beste smoothien jeg har smakt, men heller ikke den verste. (Jeg anbefaler den hvis du er glad i banan/banan smoothie, for bananen er veldig dominerende i smaken.) Det var helt fantastisk, for jeg ble faktisk ganske mett av den(, men det er kanskje lurt å ta noe på siden også? Kanskje en-to risted(e) skiver? Skal prøve det til neste gang.)

  Så var det min bror, jeg, pappa og en venn av pappa som også er kjørelærer som da skulle ut og øvekjøre litt... Jeg skulle begynne, og jeg hadde jo glemt alt jeg kunne om å kjøre bil... Eller iallefall nesten alt. Jeg hadde til og med glemt alle pedalene -.-" - Men kom fort inn i det, og snart kjørte jeg fram og tilbake i Sædalen, noe som var kjempe gøy :D Det var utrolig deilig å komme seg bak rattet igjen, har savnet det merker jeg :P Jeg fikk ikke skjørt sånn kjempe lenge før min bror skulle få kjøre og, men det var helt greit og vi skal få ny time i neste uke så snart vi har fått litt mer oversikt over når vi slutter på skolen og slikt. Gleder meg allerede :D Og har endelig fått opp "Veien til Førerkortet" boken min, må få lest gjennom den og så pugget litt mer på forskjellige situasjoner og slikt xD

  Når jeg kom hjem gikk jeg en liten tur med Mikki, for å så la han leke seg litt ut på plenen. Bare se her hvor søt han er når han leker med denne fotballen :P

   video:img8118
  Source// Private

  Senere på dagen ble jeg hentet av Malene og Magnus, det var på tide og komme i gang igjen med rovermøter med Fyrstelaget (roverlaget vårt som består av Steinsvik, Nordås og Birkeland(, som er min gruppe). - For de som ikke vet det, så går jeg på speider. Og jeg er da det som heter rover(, og leder, men det får jeg heller komme tilbake om en annen gang), og rover er den rangen for speidere som går i 10.klasse og oppover. (Rangene i speiding: Oppdager - 2. til 3. klasse, Stifinner - 4. til 5. klasse, Vandrer - 6. til 10. trinn, Rover - fra etter jul i 10.klasse og Leder - fra rundt 16 alderen og oppover.)

  Det er utrolig kjekt med rovermøter, vi bare leker og koser oss nesten :P I dag var det valg av ny leder og nestleder, det ble en som heter Helene som ble leder, og Ingeborg ble nestleder :) - Lykke til jenter, dette blir bra ♥ ♥
  Det ble og slått Malene som ny Fyrste, som en blir kåret til hvis man gjør noe utrolig dumt eller flaut. (Hun hoppet av et tau hinder i noe som heter 5-kamp så voldsomt at en på laget hennes som var rett bak hun mast grepet og falt på albuen sin og slo den kraftig. Så åpnet vi en tidskapsel som vi hadde laget i fjor, hvor det lå lapper hvor alle hadde skrevet hva de ønsket eller ville det året. Og det lå også en lang liste med ting vi ville gjøre, hvorfor den lå der sånn at ingen kunne se den vet jeg ikke, men de nye lederne lover å prøve å få noen av aktivitetene til. Gleder meg allerede.

  Til slutt ble det noen omganger med Fyrstelagets "berømte" mafia kortspill. Det er et kjempe kjekt kortspill, iallefall på den måten vi spiller. (Som også kan virke litt avansert for andre :P) Så var det avslutning med vår tradisjonelle speidersang og fadervår, før alle splittet veier. Og fikk forresten den gode lange klemmen av Magnus som drar på folkehøyskole :( Han kommer til å bli savnet, men han kommer tilbake i høstferien :D

  Men nå må jeg legge meg, det er tross alt første skoledag i morgen :O

   

  Q: Har du øvekjørt mye?
  Er du speider/har du hørt om speiding?

   

   

   

   

   

   

   Ps. Dette er mitt 400. innlegg her på denne bloggen :D :P

 • Hverdagssnakk - 13/8/2011

  Heisann folkens!

  I går ble det ikke noe innlegg, som dere sikkert la merke til :P Det var da pga. at jeg var på overnatting hos mine skjønne kusiner, Helene og Trine.

  Jeg traff først Helene i By'n og så gikk vi litt rundt og snakket og fant oss noe mat på Mc'en siden jeg ikke hadde spist før jeg dro hjemmefra, så delte vi en Ben and Jerry's, Chocolate Fudge Brownie iskrem ( , Helene hadde ikke smakt Ben and Jerry's før :O),YUM! Etter det fant vi ut at vi skulle gå og skikket litt, og i en av butikkene fant jegDEtøffe skoene!


  Source// Private
  (Se bedre bilde HER)

  Så satt vi oss ved den Blå Steinen og ventet på Trine skulle komme fra jobb, og vi vandret litt til i By'n med Trine før vi dro hjem til dem.

  Jeg og Helene dro og handlet, og så lagde vi taco :D Etter tacoen lagde Helene og tante iskaffe til meg. Jeg liker vanligvis ikke kaffe, men dette var godt! ♥ ♥ Skal så anskaffe meg den type kaffe og så sørge for å ha is lett tilgjengelig! :P

  Og så stakk vi ned til noen kompiser av dem og hang der litt. De var hyggelig alle sammen, og nå vet jeg hvem de henger med til vanlig :P

  En ting som er litt kult er at en av Helene sine kaniner hadde termin i går natt, og nå er det kommet 4 kjempe søte små kaniner ut til verden :)

  Helene og tante stakk til stallen hvor hestene deres pleier å stå(, de er på beite nå,) for å male før jeg sto opp, men jeg og Trine koste oss i morges før jeg dro hjemover igjen vi :D

  Ellers har det da ikke skjedd veldig mye mer i dag, spiste taco igjen (:P) og skal nå akkurat til å sette på Iron Man 2 :)

   

  Ha en fantastisk helg videre ;-*

   

   

  Q: Er det lenge siden du har overnattet hos noen i slekten din?
  Hva har du gjort på/skal gjøre på i helgen?

   

   

   

   

   


 • Hverdagssnakk - 9/8/2011

  Heisann hoppsann :)

  Så jeg har bestemt meg for å blogg litt mer hverdagslig her på norsk, men vet ikke om det kommer til å vare... Who knows?

  For de som ikke vet det har jeg en engelsk blogg også: Hit Me With Your Smile Hvor jeg for det meste legger ut DIY's (Do It Yourself), prosjektene mine, antrekkene mine, hva som er nytt, etc. Men det jeg ikke ofte gjør, er å skrive om hverdagene mine. Og det tenkte jeg kunne begynne med igjen her :P Så legg igjen en kommentar om hva du syns om det...

  Anyways... I det siste har jeg værthelthektet på tv-serien Greek, jeg klarte å ha maraton i flere uker i strekk... (Tror jeg så alle fire sesongene på under 3 uker xD.) Tror faktisk jeg ble litt gal etterhvert, for jeg gikk rundt og snakket med meg selv om forholdet til Cappie og Casey og hvordan jeg heiet på dem, og jeg var så irritert på Casey for hun bare ødela alt! Jeg hadde ingen å snakke med om det, fordi ingen så på serien så da ble det til å snakke til seg selv xD

  Tumblr_ljxgaeakyq1qdnupfo1_500_large
  Source:// Weheartit

  Ellers har vi fått oss hund, verdens skjønneste lille skapning ^^, Han er en sort norsk elghund (, kjennetegnet deres er at de har en krøll på halen), og han heter Mikki ♥

  Source// Private

  Er ikke han bare det skjønneste monsteret du har noensinne sett? ♥ ♥ ♥ ♥ Jeg og han gikk lang (, lang for en sånn liten krabat,) tur i dag og her er han og leker seg i solen på terrassen før i dag med meg og storebroren min.

  Jeg har også kommet inn på Design & Tekstil linjen på Slåtthaug som jeg ville, så gleder meg til å begynne å sy mer på skolen :D Og jeg har også delt ut CV og søknad flere steder og håper på å få en jobb til høsten :)

  Og så har jeg tatt et ganske stort valg innen videre i utdanningen min. Jeg har lenge hatt lyst til å studere i utlandet etter videregående, helt i USA i Los Angeles. Og i det siste har jeg tenkt at jeg har virkelig lyst å begynne på college! Så jeg har funnet drømme colleget mitt! Cal State LA (, California State University, Los Angeles) ♥ ♥ Jeg har sett mye på hjemmesiden deres, www.calstatela.edu, og jeg er virkelig imponert!


  Source// Google

  Og ellers i dag har jeg laget vaffler :D :D


  Source// Private


  Jealous much? :P

   

  Q: Har du sett Greek? 
  Har du noen store mål for utdanningen din?